Sezeryan Doğum Sonrası
181 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
23 Haziran 2025 01:51
Kızlarrr sezeryan doğum yapalı 55 gün oldu ve bugün Regl olmuşum normal mi sizceee siz ne zaman oldunuz:(
P
Pınar Ç. A.
23 Haziran 2025 01:56
Ben normal doğum yaptım ve 40 gün sonra regl oldum tabii sonrasında onun lekelenmesi biraz fazla sürdü ama normaldir dert etme 🤩
E
Elif N. G.
23 Haziran 2025 02:28
Doğumdan hemen sonra doğum kanamasından kurtulduktan sonra adet oldum normal sürecim gibi 6 gün sürdü ve bitti yani yaklaşık 10 gün kanamalı geçti bunun ardından normal adet düzenine devam ettim
2 farklı doktora gittim bunun olabileceğini normal olduğunu ve her vücudun kendine ait bir mekanizması olduğunu söyledi olağan bir durum her sey yolunda dedi
Ama yine de doktora danismakta her zaman fayda vardır
2 farklı doktora gittim bunun olabileceğini normal olduğunu ve her vücudun kendine ait bir mekanizması olduğunu söyledi olağan bir durum her sey yolunda dedi
Ama yine de doktora danismakta her zaman fayda vardır
B
Betül B. ..
23 Haziran 2025 06:16
Bedene göre değişiyor 4 ay olacak sezeryan olalı hala regl olmadım yani sıkıntı etmeyin ☺️
E
Eylül İ. ..
23 Haziran 2025 06:19
Sezeryan sonrası ilk bebeğim 4 aylıkken regl oldum sonra 6 sonra 8. 1 yıl olmayan varmış normal deniliyor. Ben 2 ayda bir oluyorum ama biraz yoğun oluyor kanamalarım
S
Selma K.
23 Haziran 2025 20:15
Ben de sezeryan oldum bebeğim 3 aylıkken regl oldum 😊
Ö
Öznur K.
25 Haziran 2025 08:37
Benim de sezaryen doğumdan sonra 50.günde reglim başladı ve biraz miktar olarakta fazlasıyla kanama oldu. 3.gününde azaldı ama.