Sezeryan Doğum Sonrası 4ay
163 görüntüleme
B
Burcu A.
17 Aralık 2025 20:00
Merhabalar, bu süreçte 1 kere regli oldum doğum kanamasının dışında. Şuan günüm yine geçiyor ama sezeryan yerimde özellikle sol tarafta bir ağrı var. Karnım şiş gaz yada kabızlık sorunum yok normalde ama bu günümün geçmesinden sebep mi başka bir şey mi var ? Bilemiyorum hamile değilim test yaptım. Günü geçen annelerde de bu şekilde mi işliyor. Hani emzirdiğimiz için regli olmuyor müşüz ya. Danışmak istedim
E
Esra B.
17 Aralık 2025 20:43
Doğum sonrası vıcut kendini 2yılda anca toparlarmış. Adet düzensiz lıgı normal gebelik suphesı yoksa doğum sonrası hemen adet görendevad 1 yl görmeyen de ben 1yıl dan sonra gördüm ilk gebe Ligimde. 2 gebelıkde ise3.ayımda
Z
Zehra V.
17 Aralık 2025 20:53
Yok emziriyordum doktor zaten hemen regl görürsün 40ından sonra dedi 40ım çıktı 2 hafta sonra oldum emzirmeyle alakası yok sonra düzenli olmaya başladım 6 aylık bebeğim şuan bu ay 1 hafta geciktim aynı benimde kaşıklarım ağrıyordu karnım şişti regl olduğum gibi geçti hepsi büyük ihtimal onunla alakalıdır sizinde
B
Burcu A.
18 Aralık 2025 05:37
Çok teşekkür ederim hanımlar ❤️ bilgilerinizi paylaştığınız için. Umarım bir an önce düzelir çünkü kendimi çok şiş hissediyorum