Sezeryan Doğum
318 görüntüleme
Z
Zelal Ç. ..
1 Ağustos 2025 13:56
Bir ay önce doğum yaptım genel anestezi ile sormak isteğinz bir şeyler var ise yardımcı olmaya çalışırım 🌸
R
Rabia E.
1 Ağustos 2025 13:58
Arkadaşlar soru nasıl sorucaz
Z
Zelal Ç. ..
1 Ağustos 2025 13:59
burdan sorup cevp verebilirim
M
Mflblgşfşçg
20 Ağustos 2025 19:20
genel anestezi nasıl oluyor belden vurulup damı koldan veriolar bama ikisini yaptılae sanırım böyle rüyadaymısım gibiydim bebegimim doğduğu anı görmedim😏😏ztn amlytmda zor gecti 5de girdim7:15de kızım dogdu odaya alındıgımda saate baktım (9du ) ne oldu bitti anlamadım kansızlık vardı asırı bende sanırım😞😶sorun yasandı üzerimde kum torbası vardı bide ayy
Z
Zelal Ç. ..
20 Ağustos 2025 19:30
aaa çok geçmiş olsun koldan veriliyor genel anestezi belden vurulmuyır önce sizi belden uyuşturup sonradan tam uyuşturmuşlar çok geçmiş olsun 🥺🙏

Yağmur Y.
21 Ağustos 2025 20:09
12 Nisan da genel anestezi ile doğum yaptım spinalimi duzgun yapamadılar 3 kesiyide hissettim genele döndük etkilenmeye gerek yok herkeste olacak diye de bi kaide yok sezeryan olduktan sonra öyle kum torbası vs koyulmadi bende ben acil sezeryana alindim 36 haftalık doğdu benim oğlan normal doğurmuş gibi çıktım dikişlerim de çok ağır değildi açıkçası anlamadım hiç bisey 1 gece kaldım hastanede ertesi gün taburcu oldum evime geldim korkmayın sezeryan eskisi kadar kötü değil artık şuan 4 ay oldu doğum yapalı sezeryan olmuş gibi hissetmiyorum kendimi ki 1 hafta sonra kalkıp evimde iş yaptım dogumdan sonra
Z
Zelal Ç. ..
21 Ağustos 2025 20:14
aynen bende kalktım bir hafta sonra sezeryanın ağrısı bence abartıldığı kadar yok ama anestezinin ağrısı herşeye bedel bence kusmazsak vay halimize ben kusmadım o yüzden acısını çok çektim
N
Nadya K.
26 Eylül 2025 09:55
16 Eylül’de 35+1’de bebeğin suyunun bitmesi ile acil sezeryan ameliyata alındım. İlk gün her şey güzeldi. Sonraki gün çıkmayan gaz (afedersiniz kaka) beni çok zorladı. İlaçlarla, serumla bir şekilde oldu 3.gün taburcu oldum. 1 gün evde kaldım 2.gün ambulansla hastaneye gittim, öldüm öldüm dirildim. Damardan mama ile beslendim 2 gün boyunca su bile içemedim. Toplamda 8 gün hastanede bebeğimden uzak kaldım. Bağırsak tembelliği beni mahvetti, öldürdü. Yeni yeni kendime geldim ama hala sıvı besleniyorum. Sütüm çok çok az beslenemediğim için. Sizde aynı şeyleri yaşadınız mı? Nasıl atlattınız?