Sezaryenden Korkanlara :)

272 görüntüleme
Büşra B. .

Büşra B. ..

16 Haziran 2025 07:41
Hamile kalmadan öncesinden beri doğum mevzusunu düşününce bile içim hoplardı. Hamile kaldığımı öğrendiğimde sevincimin yarısı korkuydu 😂 9 ay acabalarla geçti hergün kendimi gaza getirme asla doğum hakkında konuşmama ve hikaye dinlememeyle hazırlandım velhasıl 37. Haftada nst sonuçlarımdan pek memnun olmadı doktorum ve günde 3 kez nstye gitmeye başladım. Tam 38. Haftayı doldurduğum gün doktorum artık gelsin bu küçük kız dedi. E ben hazır değildim ve sezaryen kararı alınmıştı. Yarın geleyim o zaman dedim (doktorunuzun sizi tanıması😂) hayır eve git çantanı al gel bugün alalım dedi. Ağlaya ağlaya hazırlanmaya gittim korkudan öleceğim sandım. Hastaneye döndüm ve damar yolum açıldı doğumhaneye gideceğim sedyeye uzanmamla suyum geldi. Doğuma indik ben dualarla ağlamayla hemşirelere suyumun geldiğini anlatmaya çalışırken doğrul otur uzan derken meğer belimden iğne yapılmış ve doğuma hazırmışım :) doktorum geldi dur bak başlamadık iyi misin nasılsın derken hop kızımın sesini duydum. Odaya çıktım rahim temizliği yapıldı kontroller yapıldı ve ben o gece ilk kalkışımdan sabaha kadar kendim yürüdüm en önemli kısım bol yürüyüşmüş. Ertesi gün çok daha iyiydim 3. Gün tamamen iyileşmiştim. Hafif tutunarak kendim oturup yatıp kalkmaya başladım. Dikişlerim acıyacak nasıl yatıp kalkarım bebeğime nasıl bakarım diye kendimi yiyip bitirdiğim onca saatten sonrasının bu kadar kolay bi yolculuk olduğunu asla tahmin edemezdim.. Umarım herkes sezaryen veya vajinal doğum farketmeden sağlıkla bebeklerinize kavuşur ve herkesin söylediği asla inanmadığım o kokusunu alınca unutuyorsun cümlesini bizzat yaşarsınız 🙏

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir