Sezaryen Sonrası Korse
527 görüntüleme
Y
Yaprak ..
13 Mayıs 2026 05:47
Merhaba, sezaryenden ne kadar süre sonra korse kullanmaya başlanmalı? Ayrıca rahim toparlayıcı korseler de varmış. Hangisini önerirsiniz ve marka olarak hangisini kullanmak daha iyi olur?
D
Damla Ö.
13 Mayıs 2026 07:23
Bana 1 hafta sonra giymemi söyledi hemşire rahim toparlayıcı olandan almıştım. Ancak sezeryan yerimde sarı akıntı oluştu korseyi giyince geriliyordu orası. Sanırım hava almadıgı için yaşadım bu sorunu çünkü o bölgenin hava alması gerekiyormuş daha sonra sadece bele takılan bir korse aldım 40 gün o korse daha kullanışlı oldu benim için.

Ceren Ç.
13 Mayıs 2026 07:37
ben sezeryanın ertesi günü korse kullanmaya başlamıştım ve çok hızlı toparlamamı sağladı. bele kemer gibi takılanları tercih edebilirsiniz
S
Saniye G.
13 Mayıs 2026 09:48
Ben sezeryan ertesi gün taktım kopcali ayarlanabilir almistim
H
Hande Ç. ..
Premium Üye
16 Mayıs 2026 10:40
Hemen ertesi gün kullanmaya başladım, düz korse kullandım içinde metal aksam olanlardan değil, çok çabuk toparladım bu sayede, ağrılarıma ve iyileşme sürecime de iyi geldiğini düşünüyorum. Yaklaşık üç ay düzenli kullandım
Y
Yaprak ..
24 Mayıs 2026 06:21
Teşekkür ederim
C
Ceren c.
24 Mayıs 2026 19:06
Benim doktorum kullanma dedi. Kullanmadım ve çok çabuk toparlandım yaram çok hızlı iyileşti. Şuan hamilemkalmadan önceki kilimin daha da altına dustum
Yükleniyor...