Sezaryen Sonrası

126 görüntüleme
G

Gül K. ..

10 Mart 2026 08:36
4 buçuk ay oldu şuan orta dikiş hattına dokununca acı yanma oluyor herhangi bir açıklıkta gözükmüyor sadece orta tarafta var ağrı acı başına gelen oldu mu bilgi verebilecek olan
N

Necibe N. Ç.

10 Mart 2026 09:08
Evet benim de 5 ay oldu aynı şey bende de oluyor bi kaç gündür acıyor cızır cızır ediyor sebebini bilmiyorum
A

Aslı

10 Mart 2026 09:24
Benimde sağ taraf öyle yalnızca 2 gün önce doktora gittim normal olduğunu bazılarının tüm dikişinin öyle olabileceğini söyledi
G

Gül K. ..

10 Mart 2026 09:25
Aslı
Benimde sağ taraf öyle yalnızca 2 gün önce doktora gittim normal olduğunu bazılarının tüm dikişinin öyle olabileceğini söyledi
Sağ orta taraf aynı şekilde bende Perşembe göstericektim doktora
G

Gül K. ..

10 Mart 2026 09:25
Necibe Nur Çay
Evet benim de 5 ay oldu aynı şey bende de oluyor bi kaç gündür acıyor cızır cızır ediyor sebebini bilmiyorum
Dikişim varken de o taraf yanardı hep alınınca geçmişti yeniden başladı 4 ay sonra
Betül �.

Betül ..

10 Mart 2026 09:26
Aslında normal ve sezeryan yapanlar ayaklarını üşütmeyecek.Üşütünce sızı ağrı olabiliyor.Bende normal yaptım 3,5 seneoldu ayakları üşütünce sızlar hala.
A

Arzu.G

10 Mart 2026 09:49
İçerdeki dokular iyileşme sürecinde endişelenmeyin yorulunca usuyunce acıması normal sonra kaşınmaya başlayacak o da normal .tek taraflı acı da normal oradaki dikişler biraz daha hassastır daha geç iyileşiyordur
N

Necibe N. Ç.

10 Mart 2026 09:56
Gül Karakuş
Dikişim varken de o taraf yanardı hep alınınca geçmişti yeniden başladı 4 ay sonra
Benim estetik dikiş normal dikiş yapmadılar
G

Gül K. ..

10 Mart 2026 09:59
Necibe Nur Çay
Benim estetik dikiş normal dikiş yapmadılar
Benimki de öyle kenardaki iplerden bahsettim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir