Sezaryen Doğum Tavsiyesi

144 görüntüleme
M

Melis Y.

8 Eylül 2025 01:17
Merhabalar. Ben de sizlere pozitif dofum hikayemi sunacağım. Omuriligimde boydan boya platin olduğu için normal doğum yapamıyordum. Sezaryen ve genel anestezi olmam gerekiyordu. Kadın doğum da çok gözümü korkuttular. Bebek yoğun bakıma alınabilir. Sütün hemen gelmeyebilir diye. Ama annelerden böyle şeyler duymadım. Bende de öyle oldu. Hemen uyandım. Uyandırma odasında 10 dk beklettiler. Kızım da beni beklemiş mama vermemişler. Hemşire hanım da çok güzel gösterdi nasıl memeye tuttturacagimi. Sütüm de geldi hemen. En önemli şeyin her ameliyatta hızlı ayağa kalkma olduğunu biliyordum. Bu da bir ameliyat sonuçta. Ayağa kalkıp yürüdüm. Hiç ağrım da olmadı bu sebeple diye düşünüyorum. Bu yüzden kendinizi vicdanen korkutmayin lütfen. Herkes normal doğum yapmak zorunda değil. Ben hastalığım olmasa da normal doğum istemezdim. Sezaryen doğum da bir doğum şeklidir. Ve utanılacak birsey değil. Sezaryen güzellemesi ya da özendirmek değil soylemim ama öyle söylendiği gibi Sezaryen sonrası baş ağrısı ya da başka ağrılar bir yana hiç ağrım olmadı.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir