Sezaryen Doğum

204 görüntüleme
Özüm U.

Özüm U.

4 Şubat 2026 13:36
Selamlar

Bir pozitif doğum süreci de benden gelsin.

6 senelik bebek hasretimi Ankara’nın tek Türkiye’nin sayılı doklarlarından biri sayesinde tüp bebek tedavi yöntemi ile ilk denemede bitirmiş oldum. Bol bulantılı ama çok enerjili bir dönem geçirdim. Planlı olarak 38+2’de sezaryen oldum. Benimde korkularım vardı ancak doktorum sağ olsun baştan beri hep rahatlattı beni. Epidural için iğneyi gördüğümde çok korkmuştum doktorum damar yolu açtırıp minicik bi ilaç verdirdi. 2 3 dakika uyumam için. Çok şükür hiç canım yanmadı. Sondadan çok korkuyordum uyuştuktan sonra takılmasını rica ettim kırmadılar. Bebeğimi benimle odaya götürmelerini hanımdan ayırmak istemediğimi söyledim kabul ettiler. Eşim doğuma girdi heyecandan fotoğraf çekemedi o görevi de doktorum üstlendi 😀 odaya geldiğimde anestezi ekibinden birileri sık sık geldi halimi hatırımı sordu. Hemşireler ve doktorum asla yalnız bırakmadı. Yanımda eşim kalsın aileden birilerini istemiyorum dedim herkesi yolladım. Sütüm de hemen geldi çok şükür. Taburcu olana kadar Epidural belimde takılıydı ancak bir defa kullandım ağrım pek olmadı. Hemen ayaklandım. Çok ama çok rahat geçirdim. Muhtemelen 6 senelik bekleyişin sonunda çok hazır olmamamın da etkisi büyük sürecimde. %50 doktorum, ekibi ve hastane %50 kendi yönetimim diye düşünüyorum. Umarım her anne böyle rahat ağrısız sancısız çok konforlu bir doğum yapar. 💕
B

Büşra K. ..

4 Şubat 2026 13:51
Çok sevindim sizin adınıza Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı evlat olsun acısını göstermesin 🌸
Betül �.

Betül ..

4 Şubat 2026 14:24
Epidural sonrası bel sırt ağrısı kaldı mı peki ?
Özüm U.

Özüm U.

4 Şubat 2026 17:18

Betül 🧸

Epidural sonrası bel sırt ağrısı kaldı mı peki ?

Hayır hiç bir ağrı yaşamadım.
Özüm U.

Özüm U.

4 Şubat 2026 17:18

Büşra Kılıçaslan

Çok sevindim sizin adınıza Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı evlat olsun acısını göstermesin 

Amin. Cümlemizin 🌸🌸
Betül �.

Betül ..

4 Şubat 2026 19:15

Özüm Urun

Hayır hiç bir ağrı yaşamadım.

Bende 3,5 sene önce epidural ile normal doğum yaptım ama bazı hareketlerde sırt bel ağrısı kaldı.Yatış pozisyonuna göre sırt ağrısı kaldı o yüzden yarım yamalak uyuyorum 🫩
Özüm U.

Özüm U.

5 Şubat 2026 18:34

Betül 🧸

Bende 3,5 sene önce epidural ile normal doğum yaptım ama bazı hareketlerde sırt bel ağrısı kaldı.Yatış pozisyonuna göre sırt ağrısı kaldı o yüzden yarım yamalak uyuyorum 🫩

Geçmiş olsun. 💐 İlgili alana bi görünün isterseniz. Çevremde Epidural olmuş kimseden duymadım açıkçası. Gerçi çevrem hep aynı doktorla aynı hastanede doğum yaptı. Umarım geçici bi şeydir.
Betül �.

Betül ..

5 Şubat 2026 18:35

Özüm Urun

Geçmiş olsun. 💐 İlgili alana bi görünün isterseniz. Çevremde Epidural olmuş kimseden duymadım açıkçası. Gerçi çevrem hep aynı doktorla aynı hastanede doğum yaptı. Umarım geçici bi şeydir.

Çok teşekkür ederim.Evet en kısa sürede gideceğim 🙏🏻🌸
Özüm U.

Özüm U.

5 Şubat 2026 22:30

Betül 🧸

<em><strong>Çok teşekkür ederim.Evet en kısa sürede gideceğim</strong></em> 🙏🏻🌸

Rica ederim. 😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir