Sezaryen

101 görüntüleme
Ç

Çağla A.

1 Temmuz 2025 20:33
Merhaba Doğum yapalı 1 ay oldu bebeğim sling de uyuyor sezaryen dikişlerim iyileşti ama 2 gündür hafif ağrım var biraz da şişti gibi sling yüzünden olmuş olabilir mi
B

Büşra T.

1 Temmuz 2025 20:59
10 ay olacak benim hala arada sızlıyor içten tatlı tatlı kaşınıyor iç dikişlerin iyileşmesi zaman alıyormuş sizde daha yenisiniz enfeksiyon ya da kendinizi zorlamaktan olabilir
Ç

Çağla A.

1 Temmuz 2025 21:04
Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz iç dikişlerden olabilir biraz şiş bombeli duruyor o kısım ama dikiş yerimde sorun yok iyileşti sadece o kısım şiş normal mi
B

Büşra T.

1 Temmuz 2025 21:11
Dikişleriniz hala ödemli muhtemelen bir süre öyle oluyor bir kaç haftaya geçecektir bol bol su tüketin. Ben bu süreci yaşamış biri olarak söylüyorum uzman değilim tabi siz içiniz rahat değilse doktorunuza danışın mutlaka 😊
Beyza E.

Beyza E.

1 Temmuz 2025 22:04
2 buçuk ay oldu hala çok ayakta kaldığımda ve yorulduğumda sızlıyor ve karnım dikiş yerim şişiyor. Doktorum 6 ay dikkat edeceksin dedi. İç dikişlerin iyileşmesi ve rahmin toparlanması için. Slingten ziyade ağır kaldırmak ve yorulmak sebep oluyor.
A

Ayşe G.

1 Temmuz 2025 22:28
4 ay oldu hala arada sızı girer.
Ç

Çağla A.

2 Temmuz 2025 04:04
Kırkından sonra doktor kontrolüm var o zamanı bekliyorum gitmek için ama geçmeseydi gidecektim ilk defa böyle oldu korktum bugün acısı geçti herhalde kendimi çok yordum teşekkür ederim 🙏🏻🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir