Sevgili Anneler

76 görüntüleme
Ö

Özlem Y. ..

17 Mart 2026 21:12
2 yaşında oğlum şubat ayında hastalanmış ağrı kesici ilaçlar ile hastalığı atlatmışken mart ayında hem ıngluenza testi pozitif hemde ciğerlere inen enfeksiyon ile iki gün hastanede kaldık ve antibiyotik kullandık . Şükür şuan iyi ama korkularım tabi ki geçmiyor . Nasıl korunacağız bu hastalıklardan ve siz de benim gibi antibiyotik kullandıktan sonra vicdan azabı çekiyor musunuz ? Başka çarede yoktu ama yine diyorum ihtimal var mıydı . Burdan sonra nasıl davranmalıyım
Şilan D.

Şilan D.

Premium Üye
17 Mart 2026 22:21
evet bende vicdan yapıyorum ama bazen kullanmaları gerekiyor mesela benim oğlumun ayağına dikiş atıldı geçen mecbur kaldım influenza viral hastalık olduğu için antibiyotik kullanılmıyor demişti Osman hoca ama ciğere inen enfeksiyondan kasıt bakteriyel bir şeyse verilebilir illa ki hasta olucaklar ama önemli olan süreç oluyor hem sizin için hem bebeğiniz için bu arada antibiyotik tedavisini yarıda bırakmayın demişti Osman hocam
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir