Seste mi Uyku Sessizlikte mi? Tecrübelerinizi Paylaşalım

127 görüntüleme
E

Elif Ö.

24 Haziran 2025 13:11
Gece sessiz uyutuyorum fakat gündüzleri de sessiz uyutuyorum yanlış mı yapıyorum ?
Evimiz cadde üstünde araba sesleri dışında evimizde ses yok eşim ve ben varız zaten gündüzleri o olmuyor ben de evde tek başıma ses yapmıyorum o uyudukça zaten uyumaya çalışıyorum.
Herkes diyor ki sese alıştır seste uyusun yanlış yaptın sen diye beni eleştiriyorlar. Gidip televizyon karşısında mı uyutayım yani ne yapayım özellikle neden ses yapıyım ki? Bebeğim 50günlük şu anda. Sessizliğe alıştığı için zorlanacak mıyım ileride ya da dışarı bir yere gittiğimizde ? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.
B

Betül B. ..

24 Haziran 2025 18:15
Yani sesli ortama da alışabilir neden olmasın gündüz uykularında sesin varlığını bilmesi daha iyi gece olduğun da daha loş olsa daha iyi olur tabi bu süreç insanın evinde olunca oluyoe başka yerde biraz zor olur ama
B

Büşra D.

25 Haziran 2025 22:18
Bence siz ne yaparsanız yapın nasıl alıştırmaya çalışırsanız çalışın bebekler kendi uyku formülünü ve rahatlığını kendi belirliyorlar biraz da huy etkili sanırım :)
A

Ayşenur C.

28 Haziran 2025 23:37
Bana da sürekli sese alıştır dediler. İlk 40 gün annemdeydim odada tv vardı açıktı çoğu zaman. Geceyi gündüzü öğrenmesi içinde gündüz oturma odasına alıyordum gece yatak odasında yatırıyordum. Şu an 7 buçuk aylık ve uykusuna bağlı bazen çıt sesine uyanıyor bazen ben yanına gidip uyandırmaya çalışıyorum seslendiğim halde uyanmıyor. Bence şöyle zaten ilk 2-3 ay tam duyabildiklerini düşünmüyorum duyuyorsa da uyku daha tatlı oluyor ama sonradan kendi huyları oturmaya başlıyor. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım çocuk nasıl isterse öyle oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir