Sesleri Takip
71 görüntüleme
C
Cigdem K.
25 Haziran 2025 16:03
Merhaba
Bebegim 36.5’ta dogdu. Su an tam 2 aylik. Gozleriyle takip konusunda sorunumuz yok, ses durumunda irkilmesi falan da oluyor, yani duymasiyla ilgili bir sorun da oldugunu dusunmuyorum ki, hastaneden cikmasan yapilan isitme testini gecmisti. Ancak sesli oyuncakla takip yapmiyor, yani oyuncagi ses yaparken bi yerden bi yere goturdugumde takip etmiyor. Normal mi henuz? Tesekkurler
Bebegim 36.5’ta dogdu. Su an tam 2 aylik. Gozleriyle takip konusunda sorunumuz yok, ses durumunda irkilmesi falan da oluyor, yani duymasiyla ilgili bir sorun da oldugunu dusunmuyorum ki, hastaneden cikmasan yapilan isitme testini gecmisti. Ancak sesli oyuncakla takip yapmiyor, yani oyuncagi ses yaparken bi yerden bi yere goturdugumde takip etmiyor. Normal mi henuz? Tesekkurler
D
Damla a.
25 Haziran 2025 16:21
Oyuncağı takip ettirirkenki hızınız nedir
D
Damla a.
25 Haziran 2025 16:22
Sevmediği oyuncağı benim bebeğimde takip etmiyor tırtıl ve renkli bir çıngırağı var onlar harici ilgisini çekip takip ettigi oyuncağı yok oyuncak değiştirmeyi bir deneyin
B
Bengü Ç.
25 Haziran 2025 16:26
Dikkatini çekmiyodur,benimki de öyle 2 aylık, sizinki gibi durum..normal bence
C
Cigdem K.
25 Haziran 2025 16:51
Aslinda yavas takip ettirmeye calisiyorum. Buyume takip notlarinda bu haftalarda ses takibi diyor, biraz endiselendirdi beni bu durum. Bir de kafasini surekli saga ceviriyor.
S
Semanur Ş.
25 Haziran 2025 17:03
Bazı bebekler bunu pat diye ortaya çıkarabilir yani 2 ay oldu hadi yapsın değil belki bir hafta sonra yapacaktır belki 2 hafta sonra ışıklı oyuncaklardan gösterin