Ses Gürültü

70 görüntüleme
H

Hatice Ş.

12 Ağustos 2025 18:36
7 aylık olmak üzereyiz ani ve yüksek seslerden birde daha önceden rahat oynadığı oyuncakların sesinden korkuyor süpürge duşta su sesi hapşurma gibi normal mi böyle bir şey yaşayan var mı
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 18:52
İsterse bütün evi süpüreyim bana mısın demez ama hapsırdığım an ağlamaya başlar bir de başka bir bebeğin çığlık atması kabusum resmen bu ayda motor becerileri kazanıyor belki ondan dolayı öyle
Ayşegül A.

Ayşegül A.

12 Ağustos 2025 19:16
2 gün sonra 3 aylık oluyoruz biz de.son bir kaç gündür hapşurma sesinden çok korkuyor ve ağlıyor.Ani ses yani mesela konuşurken öpücük atıyorum o sesten bile irkiliyor.Böyle bir korkumuz yoktu bi anda başladı.Sebebi nedir acaba ben de merak ediyorum.sese alıştırmıştık oysa.Seste uyuyabiliyor,beyaz gürültü sesiyle bazen uyutuyorum.hatta kendim yüksek sesle severim oyalarım onu ama böyle olmazdı.
B

Büşra K. ..

12 Ağustos 2025 19:16
Merhaba benim kızım da 18 aylık ani seslerden hâlâ korkuyor ışıklı sesli oyuncaklar parktaki çocukların aşırı bağırmasından mutfak Robotunun sesinden korkuyor normal yani içiniz rahat olsun
H

Hatice Ş.

12 Ağustos 2025 19:18
Bizde sese alıştırmıştık ama bizdede durumlar aynı bende merak ediyorum ama nasıl alışacak bilmiyorum
Ayşegül A.

Ayşegül A.

12 Ağustos 2025 20:13
Büşra hanım 18 aya kadar devam mı ediyor yani😔 her çocuk farklı tabi de.ben ışıklı sesli oyuncağa da alıştırdım seviyor ona bakmayı.inşallah oyuncaklara karşı da olmaz ya.
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 20:16
Yüksek sesden benim bebeğimde hala korkuyor 8 aylık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir