Ses Çıkarma

518 görüntüleme
F

Fatma G.

19 Nisan 2026 22:23
Merhaba kızım 7 ay 20 günlük.. agulamasi çok azalmıştı şimdi yok gibi bir şey. Hala daha ba ba da da ma ma gibi sesleri hiç çıkarmadı. Sadece arada eeee eeee eee diyor ve mmmmm mmmmm mmmmm yapıyor bu şekilde olan oldu mu
E

Esra A.

20 Nisan 2026 11:53
Benim bebeğim de 7.5 aylık baba dada gibi tekrarlı sesleri çıkarmıyor sabahları uyandığında bubu diyor gün içinde hiç babıldaması yok
F

Fatma G.

20 Nisan 2026 16:00
Peki doktorunuz bir şey dedi mi
Latife K.

Latife K.

20 Nisan 2026 19:43
Babıldama [9.aya](9.aya) kadar olmaması normal diye biliyorum. Ki ara ara başlayıp ara ara demediği dönemlerde olacak. Unutmuyorlar o an başka bir şey öğreniyorlar sonra yine o sesler geri geliyor
E

Esra A.

21 Nisan 2026 13:01
Fatma Gültekin
Peki doktorunuz bir şey dedi mi
Hayır bişey demedi
A

Ayşe K.

22 Nisan 2026 13:52
Benim kızım da 7 ay 15 günlük 3 4 aylıkken karşılıklı konuşur gibi sesler çıkarıyordu, şimdi biz de de agulama ya da babıldama yok, bir ara buf puf dedi, onu da bıraktı şimdi sadece sıkılınca bağırıyor alın beni diye eee ııı gibi
F

Fatma G.

29 Nisan 2026 16:52
Aynı şekilde devam ediyoruz bizde tam 8 aylık olduk. Bugün doktora çıktık pek bir şey demediler. Gelişim uzmanına yonlendirdi Daha çok dönmesine ve ses yapan yöne başını çevirmemesine takıldılar
P

Pınar ..

22 Mayıs 2026 00:51
Benim bebegimde 10 aylik duzeltilmis 9 aylik tekrarli babaildama hic yapmadi bende korkuyorum artik halen taklit yok sizin bebeginiz nasil suan lutfen cevap verebilirmisiniz
F

Fatma G.

31 Mayıs 2026 21:22
Pınar
Benim bebegimde 10 aylik duzeltilmis 9 aylik tekrarli babaildama hic yapmadi bende korkuyorum artik halen taklit yok sizin bebeginiz nasil suan lutfen cevap verebilirmisiniz
Bebeğin tam 9 aylık oldu ve hala babildama tekrar yok. Yeni Yeni çok nadir sesli gülmeye başladı. İnşallah zamanla olur her çocuk farklıdır diyerek içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir