Serviks Uzunluğu

160 görüntüleme
E

Esin Ş.

20 Ekim 2025 17:35
Şu an 24 haftalık bir gebeliğin var serviks uzunluğum ise iki hafta da iki santim kısalarak 1.10 santime ulaşmış bu durum riskli olabilir mi ne yapmalıyım yaşayan var mı korkuyorum biraz erken doğum olur diye daha çok erken
A

Afra K.

23 Ekim 2025 19:54
İstirahat verebilir, doktorunuza danışın düzenli takip edecektir.
Y

Yağmur K.

3 Kasım 2025 04:34
Merhaba, benim 24. haftada 2.5 cm e düşmüştü ve o haftadan beridir çok dikkat ederek,genelde yatarak geçiriyorum günlerimi. Progestan fitil başlattı doktorum ve şuan 35. haftadayım 1cm e indi uzunluk. Çok korktum, çok zorlandım evet ama dikkat etmek ve iyi bir doktor takibi çok önemli. Umarım şuan herşey yolundadır, her türlü sorunuza yanıt vermek isterim, sizi çok iyi anlıyorum.
B

Beyza N. Ç.

10 Kasım 2025 13:50
Merhaba Yağmur hanım bende de 28+3 te rahim ağzın kısa dedi fitil artı iğne verdi progestan da bulantı ve sersemlik yapıyor siz yaşadınız mı bu durumu nelere dikkat ettiniz
Y

Yağmur K.

11 Kasım 2025 02:19
Merhaba Beyza Hanım, progestan maalesef dediğini gibi etkiliyor, bende eşişkinlik ve kabızlık da yaptı ama bulantınız aşırı ise mutlaka doktorunuza bildirin. Ben de hem fitil hem iğne olarak kullanıyorum uzun süredir, bi yerden sonra alışılıyor yan etkilerine. Yediklerime dikkat ederek bu etkileri azaltmaya çalıştım, bu kısalık yüzünden çok aktif olmadım yani 24. haftadan beridir sadece doktor kontrolü için dışarı çıktım diyebilirim. Sizin haftanız çok güzel içinizi ferah tutun, halen karnımda bebeğimi tutmaya çalışan birisi olarak söylüyorum tek yapabileceğimiz verilen ilaçları aksatmamak ve çok hareketli olmaktan kaçınmak. inanın ki her geçen güne şükrediyorum :) zor ama sonucu çok güzel olacak umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
B

Beyza N. Ç.

11 Kasım 2025 19:43
Aa evet kabızlık da yapıyor🤦🏻‍♀️ sizinde çok az kalmış ama maşallah zamanında sağlıkla kurtulun inşallah☺️
E

Esin Ş.

12 Kasım 2025 08:36
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla zamanında alırız kucağımıza cevaplarınız çok rahatlattı beni çok teşekkür ederim destekleriniz için şimdilik durumum stabilmiş bende sürekli yatıyorum 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir