Serumfizyolojik !!!

146 görüntüleme
E

Elif K.

23 Mayıs 2026 22:21
Bebeğimin 10 aylık, burnu akmaya başladı asla temizletmiyor siz nasıl temizliyorsunuz kolay bir yöntem var mıdır. Yoksa uyumuyor burnu tıkalı yemek yemiyor ağlıyor sürekli . Serum suyu burnuna değdirtmiyor bil
H

Hamide A.

23 Mayıs 2026 22:27
Benim bebeğimde 6 aylık bende yapamıyorum biraz önceki araştırmalarıma göre ve Osman hocanın videosunu izledikten sonra 5 ml serum suynu nebulle verdim
E

Elif K.

23 Mayıs 2026 22:30
Nebul bende yapıyorum ama onuda çekmek gerekli değil mi tam bilmiyorum 🤷♀️ onuda yumuşayınca çektirmiyor @Hamide Attar
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
23 Mayıs 2026 22:41
Serum sıkıp aspiratör ile çekeceksiniz başka yolu yok. Tıkalı iken nefes alamıyor sürekli ağlıyor bu seferde
E

Elif K.

23 Mayıs 2026 22:59
Ayşe Şahin
Serum sıkıp aspiratör ile çekeceksiniz başka yolu yok. Tıkalı iken nefes alamıyor sürekli ağlıyor bu seferde
Malesef çektirmiyor.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
23 Mayıs 2026 23:06
Elif Koçakoğlu
Malesef çektirmiyor.
Bizimkide kafasını çevirip duruyor ağlıyor. Kafasını tutup tek nefeste sağ sol yapmanız lazım. Yoksa gece hiç uyutamaz. Ağlar ama yapacak birşey yok
E

Elif K.

23 Mayıs 2026 23:46
Ayşe Şahin
Bizimkide kafasını çevirip duruyor ağlıyor. Kafasını tutup tek nefeste sağ sol yapmanız lazım. Yoksa gece hiç uyutamaz. Ağlar ama yapacak birşey yok
Şuan öyleyiz ağlıyor hep . İnat benim kız iyice ağlıyor yapmaya kalkınca
H

Hamide A.

24 Mayıs 2026 14:38
Benimde öyle bende Nebule 5 ml koyup yapıyorum ama çekemiyorum işe yaradı gibi geliyor yinede
E

Elif K.

25 Mayıs 2026 21:14
Hamide Attar
Benimde öyle bende Nebule 5 ml koyup yapıyorum ama çekemiyorum işe yaradı gibi geliyor yinede
Çekmedende yarıyor gibi işe evet
G

Gülcan Ş.

25 Mayıs 2026 21:30
Benim kızm da asla yaptırmıyor özellikle enjektörle yapıyorum oda canını acıtıyor daha önce evde alerjiden dolayı eve burun yıkama kiti almıştım onun içinde ki şişeyle yıkıyorum hem plastik canını acıtmıyor hemde kolay oluyor araştırın ama çekme olayı yapılmazsa tam temızlık sağlanmış olmuyor ben günde üç kez yıkıyorsam sadece gece cekıyorum burnunu çünkü bu sefer tahriş oluyor kanıyor
E

Elif K.

28 Mayıs 2026 20:24
Gülcan Şahan
Benim kızm da asla yaptırmıyor özellikle enjektörle yapıyorum oda canını acıtıyor daha önce evde alerjiden dolayı eve burun yıkama kiti almıştım onun içinde ki şişeyle yıkıyorum hem plastik canını acıtmıyor hemde kolay oluyor araştırın ama çekme olayı yapılmazsa tam temızlık sağlanmış olmuyor ben günde üç kez yıkıyorsam sadece gece cekıyorum burnunu çünkü bu sefer tahriş oluyor kanıyor
Teşekkür ederim araştırıcam dediğiniz kiti işe yarar umarım
G

Gülcan Ş.

28 Mayıs 2026 20:26
İnsallah çok gecmıs olsun Rabbim şifa versin yavrularımıza
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir