Serum Fizyolojik Su
231 görüntüleme

Hatice C. ..
16 Mart 2026 20:26
Serum fizyolojik su açıldıktan sonra nasıl muhafaza edilmeli bilgisi olan varmı acaba
Henüz dün açtım
Henüz dün açtım

Afranur K.
16 Mart 2026 20:32
Ortalama 1 hafta kadar en fazla kullanım süresi var, serin kuru bir yerde saklayın.
Mümkünse küçük paketler alın 100 ml lik, bu sayede bir haftalık ömürde çoğunluğu kullanmış olursunuz
Mümkünse küçük paketler alın 100 ml lik, bu sayede bir haftalık ömürde çoğunluğu kullanmış olursunuz

Hatice C. ..
16 Mart 2026 20:33
Ortalama 1 hafta kadar en fazla kullanım süresi var, serin kuru bir yerde saklayın.
A
Ayşe H. B.
16 Mart 2026 20:49
Ne zaman başladınız?
N
Nur ..
16 Mart 2026 20:58
Kullanılmayan kısmı çöp oluyo o şekilde göz damlası gibi tek kullanımlık mini şişelerde de mevcut onlardan alıp kullanırsanız çok daha konforlu olur enjektörle de uğraşmamış olursunuz

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:08
Ne zaman başladınız?
A
Ayşe H. B.
16 Mart 2026 21:09
Dün akşam açtım

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:10
Kullanılmayan kısmı çöp oluyo o şekilde göz damlası gibi tek kullanımlık mini şişelerde de mevcut onlardan alıp kullanırsanız çok daha konforlu olur enjektörle de uğraşmamış olursunuz

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:11
Bebek kaç günlükken başladınız

Emel C.
16 Mart 2026 21:12
Kullanma tarihi olduğunu asla bilmiyordum şu zaten bozulmaz gibi gelmişti banada nerdeyse 1 aydır kullanıyorum aynı paketi bir sorun olur mu acaba

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:14
Kullanma tarihi olduğunu asla bilmiyordum şu zaten bozulmaz gibi gelmişti banada nerdeyse 1 aydır kullanıyorum aynı paketi bir sorun olur mu acaba

Afranur K.
16 Mart 2026 21:16
Onu hiç duymadım nasıl bişey bilmiyorum varsa öylesi daha iyi tabi neden serum fizyolojik su'yun kullanımı 1 haftayla sınırlı Acaba tuzlu su sonuçta ne açıdan bayatliyacagi düşünülüyorsa
Aynı zamanda nur hanımın bahsettiği şey küçük flakon serum şişeleri, hai burun aspiratörlerinin yanında satılıyor ya serçe parmağı kadar küçük şişeler omdan bahsediyor ama açıkçası hem daha fazla para kaybı oluyır hem de enjektörle yıkamak kadar verimli değil maalesef.

Emel C.
16 Mart 2026 21:16
Bayatlama sıkıntısı var

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:18
Ay iyi olduğu bu başlığı açmanız bende atiyim o zaman teşekkür ederim 🫶

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:19
Aynı zamanda steril su olarak geçiyorlar, tarihi geçimce kullanınca zararlı olmaz tabi ama sterilite iç alanda kullanıldığı için önemli.
Aynı zamanda nur hanımın bahsettiği şey küçük flakon serum şişeleri, hai burun aspiratörlerinin yanında satılıyor ya serçe parmağı kadar küçük şişeler omdan bahsediyor ama açıkçası hem daha fazla para kaybı oluyır hem de enjektörle yıkamak kadar verimli değil maalesef.
N
Nur ..
16 Mart 2026 21:53
Aynı zamanda steril su olarak geçiyorlar, tarihi geçimce kullanınca zararlı olmaz tabi ama sterilite iç alanda kullanıldığı için önemli.
N
Nur ..
16 Mart 2026 21:55
Enfeksiyon açısından 1 haftayla kullanımı sınırlı biz yıkama yaparken akciğerlere kaçma olasılığı var çünkü

Hatice C. ..
16 Mart 2026 21:56
Fiyat olarak bilmiyorum şimdi yanlış yönlendirmeyeyim ama ben ondan kullanıyorum ve memnunum o yüzden önermek istedim
N
Nur ..
17 Mart 2026 00:08
Teşekkür ederim doğrudur ilk sizden duyunca bilmeyisimden ötürü şaşırdım ama ben küçük boydan memnunum aslında benim sormak istediğim muhafazası ve varsa biliniyorsa başka bi alanda değerlendirme mümkünmüydü ancak sanmıyorum oyuzden sormaktan vazgeçtim

Hatice C. ..
17 Mart 2026 00:12
Hemşireyim ben açıkçası başka bir alanda kullanabileceğinizi pek sanmıyorum. 1 haftadan uzun süre de kullanmamanız minik bebişiniz için en doğrusu olur 🌸
Yükleniyor...