Serum Fizyolojik Burun Temizleme

85 görüntüleme
D

Derya ..

5 Mart 2026 20:39
2 bucuk aylık bebegim var burnu tıkanıp duruyor. Çok sık temizleme yapıp burnunu yormak istemiyorum ama tıkalı da kalsın istemiyorum rahatması için. Ne kadar zamanda bir enjektör ve serum suyu ile temizleme yapıyosunuz? Yardım edin
G

Gül K. ..

5 Mart 2026 20:48
Hastayken o ayda günde 4 keze kadsr yapıyordum 2.5 ml bir delik 2.5 ml bir delik bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için burunun açık olması lazım şimdi 4 aylık 5 er ml le hergun 2 kez temizliyorm hasta olmamasına rağmen
D

Derya ..

5 Mart 2026 20:49

Gül Karakuş

Hastayken o ayda günde 4 keze kadsr yapıyordum 2.5 ml bir delik 2.5 ml bir delik bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için burunun açık olması lazım şimdi 4 aylık 5 er ml le hergun 2 kez temizliyorm hasta olmamasına rağmen

Mesela 2 saat önce temizledim simdi bidaha temizlesem çok kısa zamanda yapmıs olur muyum
G

Gül K. ..

5 Mart 2026 20:54
Kesin bişey söylemeyim ama gecenko kontrolüm de doktor burnu tıkanıyor sa her emme oncesi temizle demişti gündüz hesaplarsak yine 5 6 kez temizlenmiş oluyor ama tahris olurmu orasinida bilmiyorum
D

Derya ..

5 Mart 2026 20:55

Gül Karakuş

Kesin bişey söylemeyim ama gecenko kontrolüm de doktor burnu tıkanıyor sa her emme oncesi temizle demişti gündüz hesaplarsak yine 5 6 kez temizlenmiş oluyor ama tahris olurmu orasinida bilmiyorum

Teşekkür ederim :)
Ş

Şefika ..

5 Mart 2026 21:00
Benim bebeğimde de aynı durum söz konusu oda 2,5 aylık, Gül hanımın söylediği gibi temizliyorum. Ne zaman yapıyorum derseniz; emerken veya uyurken tıkalı sesi geliyor o zaman yapıyorum veya burun deliklerinde bir şey gördüğümde yapıyorum saatle değil.
D

Derya ..

5 Mart 2026 21:01

Şefika

Benim bebeğimde de aynı durum söz konusu oda 2,5 aylık, Gül hanımın söylediği gibi temizliyorum. Ne zaman yapıyorum derseniz; emerken veya uyurken tıkalı sesi geliyor o zaman yapıyorum veya burun deliklerinde bir şey gördüğümde yapıyorum saatle değil.

Osman hocanın dediği gibi 2 M L1 burna 2 m L1 burnuna mı salıyosunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir