Serum Fizyolojik
166 görüntüleme
F
Fatma E. ..
17 Haziran 2026 13:11
Merhaba oğlum rahatsız bir kaç gündür serum fizyolojik uyguluyoruz bugün çok az kan geldi burnundan çok endişe ettim bu durumu yaşayan var mı neden olabilir
M
Melike M.
17 Haziran 2026 13:16
Çok fazla tazzikli sıktıysanız ondan olabilir.Yada şırınga kullanıyorsanız oda kanatmış olabilir burun içini
F
Fatma E. ..
17 Haziran 2026 13:23
Çok tazikli sıköıyorum ama şırınga kullanıyorum benimde aklıma o geldi
B
Buket ..
17 Haziran 2026 13:46
1-2 gun ara verebilirsiniz benim oğlumda da oluyor bu ara. Tahriş ediyor. Birde direkt serum suyu mu kullanıyorsunuz flakon mu? Serum suyu ise burun temizleme için %0,9 izotonik kullanılması gerekiyormuş
F
Fatma E. ..
17 Haziran 2026 13:48
1-2 gun ara verebilirsiniz benim oğlumda da oluyor bu ara. Tahriş ediyor. Birde direkt serum suyu mu kullanıyorsunuz flakon mu? Serum suyu ise burun temizleme için %0,9 izotonik kullanılması gerekiyormuş
B
Buket ..
17 Haziran 2026 13:51
Yaaa evet serum suyu kullanıyorum
Yandi da fark etmedim 🥺
B
Buket ..
17 Haziran 2026 14:13
%0.3ün tuz oranı daha az aslında nasıl oluyor?
nedenini kısaca yazayım %0,9 tuz oranı insan vücudunun sıvılarına en yakın oran olduğu için daha tolore edilebilirmiş. 0,3 olan daha az tuzlu ama burun hücreleriyle aynı yoğunlukta olmadığı için sıvı hareketleri daha farklı olurmus
F
Fatma E. ..
17 Haziran 2026 14:14
Yapay zeka cevabını kopyala yapıştır yapacaktım ama uygulama izin vermiyor
nedenini kısaca yazayım %0,9 tuz oranı insan vücudunun sıvılarına en yakın oran olduğu için daha tolore edilebilirmiş. 0,3 olan daha az tuzlu ama burun hücreleriyle aynı yoğunlukta olmadığı için sıvı hareketleri daha farklı olurmus
Yükleniyor...