Serum Fizyolojik
50 görüntüleme
T
Tuğba T.
16 Ocak 2026 10:26
10 gündür burnu tıkalı. 9 aylık bebeğim. Günde 2-3 kere serum fizyolojik uyguluyorum, ortam nem ve sıcaklığına dikkat ediyorum geçmiyor. Yetersiz mi uyguluyorum? 5mllik paketli olanı yarım yarım her 2 burun deliğine olacak şekilde yapiyorum. Yanlış bir şey mi yapiyorum
E
Esra
16 Ocak 2026 10:37
Ben serum fizyolojiki enjektöre çekip 5 birine2 birine veriyorumyoksa direk serumu aynışejilde veriyorum işe yarıyor
T
Tuğba T.
16 Ocak 2026 10:43
bebeğim çok yoruldu bu durumdan :( artık elimde onu görünce hemen ağlamaya başlıyor

Afranur K.
16 Ocak 2026 11:02
Flakonlarla içeriye serumu damlatmanın işe yaradığını düşünmüyorum, daha çok kurursa burnu içeride kuruduğunu görürsem yumuşatmak için kullanıyorum.
Bence enjektörler uygulamak daha kolay açılmasını sağlıyor, ardından aspiratörle de çekiyorum ( manuel bu arada elektrikli kullanmıyorum o kadar yoğun ihtiyaç duymadım hiç)
İnternette araştırırsanız, Osman beyin de videosu var anlık 2 ml hızlı uygulama ile diğer burundan hızlıca çıkıyor SF
Bence enjektörler uygulamak daha kolay açılmasını sağlıyor, ardından aspiratörle de çekiyorum ( manuel bu arada elektrikli kullanmıyorum o kadar yoğun ihtiyaç duymadım hiç)
İnternette araştırırsanız, Osman beyin de videosu var anlık 2 ml hızlı uygulama ile diğer burundan hızlıca çıkıyor SF