Serum Fizyolojik

50 görüntüleme
T

Tuğba T.

16 Ocak 2026 10:26
10 gündür burnu tıkalı. 9 aylık bebeğim. Günde 2-3 kere serum fizyolojik uyguluyorum, ortam nem ve sıcaklığına dikkat ediyorum geçmiyor. Yetersiz mi uyguluyorum? 5mllik paketli olanı yarım yarım her 2 burun deliğine olacak şekilde yapiyorum. Yanlış bir şey mi yapiyorum
E

Esra

16 Ocak 2026 10:37
Ben serum fizyolojiki enjektöre çekip 5 birine2 birine veriyorumyoksa direk serumu aynışejilde veriyorum işe yarıyor
T

Tuğba T.

16 Ocak 2026 10:43
bebeğim çok yoruldu bu durumdan :( artık elimde onu görünce hemen ağlamaya başlıyor
Afranur K.

Afranur K.

16 Ocak 2026 11:02
Flakonlarla içeriye serumu damlatmanın işe yaradığını düşünmüyorum, daha çok kurursa burnu içeride kuruduğunu görürsem yumuşatmak için kullanıyorum.

Bence enjektörler uygulamak daha kolay açılmasını sağlıyor, ardından aspiratörle de çekiyorum ( manuel bu arada elektrikli kullanmıyorum o kadar yoğun ihtiyaç duymadım hiç)

İnternette araştırırsanız, Osman beyin de videosu var anlık 2 ml hızlı uygulama ile diğer burundan hızlıca çıkıyor SF

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir