Serum Fizyolojik

239 görüntüleme
S

Selvi A.

3 Aralık 2025 22:55
Merhaba 1000 mg serum fizyolojik almıştık her kış kendi burnumu da o şekilde açabiliyorum sadece kendimde yaklaşık 4 senedir her kış yapmama rağmen bir sorun yaşamadım ama açılmış olan serum fizyolojik 24 saat içinde tüketilmeli ve atılmalıymış ben bunu bilmiyordum dolapta saklıyordum ve çocuğuma 2-3 kere burnunu temizlerken kullandım 2 kere de hava olarak verdim aynı serumu bi sıkıntısı olmadı ama olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazın artık litrelik değil tek tek tüp şeklinde olanlardan alacağım
S

Sema

3 Aralık 2025 23:39
Benim bildiğim şırıngalar 1 gün kullanılıyor serum fizyolojik 4-5 gün kullanılıyor diye biliyorum ya. Ben kullanıyorum 4 senedir bir şey olmadı bu şekilde
S

Selvi A.

3 Aralık 2025 23:40
Şırıngayı hep değiştirdim nolur nolmaz diye de serum hep dolapta çıkarıp çıkarıp kullandım
S

Sema

3 Aralık 2025 23:46
Bilen yazsın kullandık valla 🫠 olmaz herhalde ya olmadı eczaneye sorun sabah. Siz nerden duydunuz
S

Seda G. ..

4 Aralık 2025 00:36
Osman hocanın bununla ilgilibir videosu var. 1 hafta veya 5 gün içerisinde paketin tüketilmesive atılması yönündeydi.
Ç

Çilem E.

4 Aralık 2025 00:58
Ben bitene kadar kullanıyorum
E

Ece A.

4 Aralık 2025 05:44
Rengi bulanık olmadıktan sonra kullanılabilir demişti eczacı. Bende dolaptan çıkarıp kullanıyorum.
L

Leyla.ekin

5 Aralık 2025 22:03
Aynı seyden korkup sormustum eczacıya, o da sırınga ucuyla çekiyorsunuz sonucta bitene kadar kullanabilirsiniz sorun olmaz demişti ama biz genelde 250 lik ya da 100 lük alıyoruz ml düşük serum alıp daha kısa surede kullanım saglayabilirsiniz bence..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir