Serum Fizyolojik
239 görüntüleme
S
Selvi A.
3 Aralık 2025 22:55
Merhaba 1000 mg serum fizyolojik almıştık her kış kendi burnumu da o şekilde açabiliyorum sadece kendimde yaklaşık 4 senedir her kış yapmama rağmen bir sorun yaşamadım ama açılmış olan serum fizyolojik 24 saat içinde tüketilmeli ve atılmalıymış ben bunu bilmiyordum dolapta saklıyordum ve çocuğuma 2-3 kere burnunu temizlerken kullandım 2 kere de hava olarak verdim aynı serumu bi sıkıntısı olmadı ama olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazın artık litrelik değil tek tek tüp şeklinde olanlardan alacağım
S
Sema
3 Aralık 2025 23:39
Benim bildiğim şırıngalar 1 gün kullanılıyor serum fizyolojik 4-5 gün kullanılıyor diye biliyorum ya. Ben kullanıyorum 4 senedir bir şey olmadı bu şekilde
S
Selvi A.
3 Aralık 2025 23:40
Şırıngayı hep değiştirdim nolur nolmaz diye de serum hep dolapta çıkarıp çıkarıp kullandım
S
Sema
3 Aralık 2025 23:46
Bilen yazsın kullandık valla 🫠 olmaz herhalde ya olmadı eczaneye sorun sabah. Siz nerden duydunuz
S
Seda G. ..
4 Aralık 2025 00:36
Osman hocanın bununla ilgilibir videosu var. 1 hafta veya 5 gün içerisinde paketin tüketilmesive atılması yönündeydi.
Ç
Çilem E.
4 Aralık 2025 00:58
Ben bitene kadar kullanıyorum
E
Ece A.
4 Aralık 2025 05:44
Rengi bulanık olmadıktan sonra kullanılabilir demişti eczacı. Bende dolaptan çıkarıp kullanıyorum.
L
Leyla.ekin
5 Aralık 2025 22:03
Aynı seyden korkup sormustum eczacıya, o da sırınga ucuyla çekiyorsunuz sonucta bitene kadar kullanabilirsiniz sorun olmaz demişti ama biz genelde 250 lik ya da 100 lük alıyoruz ml düşük serum alıp daha kısa surede kullanım saglayabilirsiniz bence..