Sert Kaka

73 görüntüleme
S

Semra A.

10 Temmuz 2025 16:39
Benim bebeğim 36+4 haftalık doğdu şuan 8 aylıl kaka düzenli hep geçtir yani 3-4 günde bir kaka yapar ek gıdaya geçtik hep kayısıyla destekliyorum geçen gün bir kaka yaptı baya sertti doktor çocuk gastentoroliye yönlendirdi anlamadım su çok içmiyor ondan olabilr dedim kendimce
F

Fatma E.

10 Temmuz 2025 17:03
Bizimde öyle dulcosoft kullanıyoruz doktor kullan diyor ne yapalım bilemediö
S

Semra A.

10 Temmuz 2025 17:13
1 yaşından küçüklere ilaç vermiyoruz diyo valla herşeye ilaç veriyolar buna böyle bir yorum yaptı
F

Fatma S. ..

10 Temmuz 2025 17:18
Yulafı suyla haşlayıp yoğurt yada meyve gibi şeylerle karıştırıp verebilirsiniz. Bol lifli olduğu için iyi gelecektir. Daha 8 aylık olduğu için zaten suyu çok içemez onun yerine anne sütü yada mama daha iyi olur. Yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşa kadar günde 100 ml geçmeyin diyordu Osman hoca su için. Ama bu 100 ml verin demekte değil onun yerine herzaman ilk tercih anne sütü yada mama.
S

Semra A.

10 Temmuz 2025 17:20
Valla gittiğim doktor en az iki şu bardagı içmeli dedi ve korkuttu beni ben de Osmanlı hocanın dediği gibi düşündüm hiç suda ısrarcı olmadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir