Serklaj

65 görüntüleme
Hava Ö.

Hava Ö.

15 Mayıs 2026 10:02
Çoklu kayıp sonrası 14 haftada serklaj sonrası hastayı ne bekliyir
M

Münevver Ç. ..

15 Mayıs 2026 11:06
Bende serklaj oldum şuan bebeğim 6 aylık
M

Münevver Ç. ..

15 Mayıs 2026 11:16
Her gün progesteron kullandım buna dikişten sonra kan sulandırıcı hap ilave edildi. Kesinlikle kaka yaparken ıkınma olmamalı öksürme olmamalı. Dubhalac kullandım kabızlık için. Herhangi bir ev temizliği yemek ve gezmek yasaktı sürekli yattım sırt üstü uzandım. Oturmak bile acıtıyordu karnımı. [17.haftada](17.haftada) geç tedaviyle devam ettim. Sizinki daha erken bir müdahale olmuş. Umarım iyi geçer. Doğumdan sonrasına kendinizi hazırlayın lütfen. Premature doğma ihtimali vardı benim ve [32.haftada](32.haftada) doğdu ciğer gelişimi tamamlanmamıştı. Mide kanaması ve kan yoğunluğu vardı ilk 1 haftada topladı. 2470 doğmuştu. Kendinizi herşeye hazırlayın tedbirli olun. Bunların hepsi kendi tecrübelerime dayanarak yazıyorum tabi ki sizin daha kolay geçebilir. Yardım mutlaka alın. Temizlik yemek ve diğer şeyler için. Doktorunuz size ne tavsiye ediyorsa kesinlikle ve kesinlikle dışına çıkmayın. Sabredip mutlaka güzellikle sonuçlanır inşallah.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir