Sekiz Aylık Gece Sık Uyanma Acil

123 görüntüleme
M

Merve T.

24 Ağustos 2026 10:28
Bebeğim 8.5 [aylık.Yürüyorum](aylık.Yürüyorum) hafif sallıyorum kucağımda uykuya geçiyor yani ben [yürürken.Ek](yürürken.Ek) gıdaya gectikten sonra gece uykulari tamamen [bozuldu.Gece](bozuldu.Gece) hic uyanmayan bebek on dakikada bir uyaniyor nerdeyse,cok yoruluyorum,sütüm de dinlenemedigim için [azalıyor.Alt](azalıyor.Alt) iki dişini çıkardı, diş etleri de beyazlamış ama çıkarıyor mu [bilmiyorum.Uyaniyo](bilmiyorum.Uyaniyo) kucağıma alıyorum uyuyo yataga koyuyorum on dakika sonra tekrar [uyaniyo.Uyku](uyaniyo.Uyku) egitimi almam mümkün değil şu [an.Tavsiyeleriniz](an.Tavsiyeleriniz) neler,ne yapabilirim? Gündüz uykulari da 25 dakikayi gecmiyor iki veya uc kez [uyuyor.Uykuya](uyuyor.Uykuya) 7.5-8 gibi geciyor.
Sevim T.

Sevim T.

24 Ağustos 2026 12:04
Bence diş çıkardığı için yapıyor benimkide diş çıkartırken sırt üstü yatmak istemiyordu kulakları çok kaşındığı için sanırım hep sağ sola dönüyodu uykuya geçemiyodu yüz üstü yatırmaya başladım öyle uyuyodu deneyin isterseniz
M

Merve T.

24 Ağustos 2026 12:08
Sevim T.
Bence diş çıkardığı için yapıyor benimkide diş çıkartırken sırt üstü yatmak istemiyordu kulakları çok kaşındığı için sanırım hep sağ sola dönüyodu uykuya geçemiyodu yüz üstü yatırmaya başladım öyle uyuyodu deneyin isterseniz
Bi deneyim cok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir