Sebepsiz Öfke Nöbeti

33 görüntüleme
E

Ebrar Ç. Y. ..

18 Ağustos 2025 15:07
Merhaba kızım 13 aylık doğduğunda gazlı bir bebekti ve 3 ay neredeyse aralıksız denecek kadar ağlamalar huysuzluklar devam etti ve sonrasında da ağlayan bir bebek sürekli bir huzursuzluk hali hiç bir oyuncak vb şeyler dikkatini çekmeyerek bütün isteklerini ağlayarak ifade eden bir bebeğe dönüştü genelde ağlamalarına alıştık bir çözüm bulamadık eskisi kadar olmasa da 13 aylık bir bebeğe göre çok fazla ağlıyor ama son 2 3 gündür uykudan uyanınca bizi görmemek ve duymamak şartıyla kafasını geriye atarak öfke nöbeti geçiriyor asla sakinleşmiyor asla duymuyor böyle yorgun düşüne kadar bu Kriz devam ediyor snra tekrar uyuya kalıyor benzer şeyleri yaşayan var mı Bi sorun mu var bu Bi belirti mi çok merak ediyorum yardımcı olabilecek olan varsa yazarsa çok sevinirim
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

18 Ağustos 2025 15:16
Halen gerçekten bu konuyu doktorunuza danışmadınız mı? Sizce gerçekten normal olabilir mi tabi ki değil en erken yarına doktora gitmenizi bir anne olarak diliyorum..
E

Ebrar Ç. Y. ..

18 Ağustos 2025 15:33
Hali hazırda ağlayan bir bebek olduğu için çok endişe duymadık sadece kafasını atarak bunu yapması öfkenin verdiği bir hareket mi yoksa başka bişy mi bunu merak ediyorum belki başına gelen vardır normal bir bebek haraketidir diye paylaşmak istedim
İ

İdilcan N. G. ..

18 Ağustos 2025 15:56
Mutlaka doktorunuza danışınız çok önemli bir durum
E

Ebrar Ç. Y. ..

18 Ağustos 2025 16:24
Ne konudan dolayı önemli acaba altında ne olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir