Sebepsiz Ağlama
145 görüntüleme
M
Melek T.
24 Mart 2026 12:19
Merhabalar altı gün sonra sekiz aylık olacak olan bebeğim bu aralar kucağımdan hiç inmek istemiyor onu bir yere koyup bıraktığımda ağlama krizlerine giriyor yabancı hiç kimseye gitmek istemiyor babasında da artık 10 dakikadan fazla durmak istemez oldu üçüncü dişini çıkarmak üzere bundan ötürü mü yoksa neden anlam veremiyorum çok yıpratıcı çok zorluyor bu durum beni hiçbir şey yapamaz oldum artık bizim gibi olan var mı

Latife K.
25 Mart 2026 00:41
Çok normal bir durum yaşadığınız. Ayrılık kaygısı yaşıyorsunuz. [8.ay](8.ay) atağında biz de böyleydik sonra emeklemeye başlamıştı o zaman rahatlamıştım biraz
M
Melek T.
25 Mart 2026 09:51
Çok normal bir durum yaşadığınız. Ayrılık kaygısı yaşıyorsunuz. [8.ay](8.ay) atağında biz de böyleydik sonra emeklemeye başlamıştı o zaman rahatlamıştım biraz

Latife K.
25 Mart 2026 10:47
Geçiyor biraz keşfetmeye kendi bir şeyler yapmaya başladıkça kucaktan gidiyor yani benim bebeğim en kucakçı bebeklerden biriydi çünkü suan rahatım baya 😄
M
Melek T.
25 Mart 2026 10:50
Geçiyor biraz keşfetmeye kendi bir şeyler yapmaya başladıkça kucaktan gidiyor yani benim bebeğim en kucakçı bebeklerden biriydi çünkü suan rahatım baya 😄

Latife K.
25 Mart 2026 10:52
Hadi inşallah biz de az da olsa rahatlarız inşallah 😅
M
Melek T.
25 Mart 2026 11:00
Rahatlarsın canım bence en zor süreç ilk zamanlar sonrası daha büyük rahatlık kendini ifade ettikçe oturdukça emekledikçe yürüdükçe çok çok çok daha rahat 💖🌸🌸

Latife K.
25 Mart 2026 11:01
Aksine benim bebeğim birkaç ay öncesine kadar çok sakin bir bebekti çok ağlayan bir bebek değildi şu iki ayda çok yıprattı beni😆
M
Melek T.
25 Mart 2026 11:12
Allah yardımcımız olsun bebek büyütmek zor 🙏

Latife K.
25 Mart 2026 12:51
Amin çok teşekkür ederim yanıtlarınız için 🌸😌
Yükleniyor...