Sebebini Anlayamadığımız İştahsızlık

63 görüntüleme
E

Ecem K.

9 Aralık 2025 13:19
Bebeğim 90 günlükken rota aşısı oldu. 8 gündür iştahsızlık yaşıyoruz. Sütümü sağarak vererek besliyorum ve yetersiz olduğu için de mama kullanıyorum. Ama bu sıra günlük içmesi gereken miktarın çok azını içiyor. Zorla uykusunda vermeye çalışıyorum. Biberon ucunu da değiştirip denedim. Doktora götürdük ama kan değerleri normal çıktı bir sorun bulunamadı. Neden kaynaklı olabilir ?
B

Büşra K. ..

9 Aralık 2025 13:22
Kaç saatte bir besleniyor Osman Hoca 3 aylık bebeğe 3-5 saat aralıklarla beslenebilir yazmıştı belki de doyuyordur siz endişe ediyorsunuzdur
B

Büşra K. ..

9 Aralık 2025 13:23
Ya da memede biberonda ağlama huzursuzluk varsa meme biberon reddi yaşıyorsunuzdur
F

Funda Y.

9 Aralık 2025 13:23
Ecem hanım bende benzer bir konu açtım biz rota ve 3 diğer aşıyı da (isimlerini hatırlamıyorum) 2. Ayında vurulduk 67 günlük falandı, o tarihlerde birde hastalandı diye antibiyotik başladık. Derken iştahsızlık başladı şapır şupur mamaları bitiren bebeğim 90ml bitirip bazen 120 bileiçerken bu hafta 60 ı zor bitiriyor. Dediğiniz gibi hem emziriyorum hem mama veriyorum çok yoruldum çözerseniz bana da söyleyin lütfen 😔😔😔
E

Ecem K.

9 Aralık 2025 13:26
Ben geceleri 4-5 saatte bir beslemeye çalışıyorum uykusu bölünmesin diye ama gündüzleri 3-4 saatte bir beslemeye çalışınca kabul etmiyor. Biberonu ağzında sakız çiğner gibi çiğniyor. Doğduğundan beri neredeyse biberon ile besleme yapıyorum. Yeni bir şey olsa değişiklik oldu ondan kabul etmiyor diyecem ama o da değil. Normalde günlük 700-800 ml leri içmesi gerekirken 500-600 arası zor veriyoruz onu da gece uykusunda genelde vermek zorunda kalıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir