Sarılık Tekrar Eder mi?

60 görüntüleme
H

Hatice Ö. S.

7 Temmuz 2025 13:45
Merhaba doktor bey, benim bebeğim 3.gününde sarılık oldu değerimiz 8 cıktı, 5.gününde değeri 15 e yükseldi. Emzirmeyle düşürmeye calıştım, 14.günde değeri 7 e düştü. Doktor 40. Gününe kadar gelmenize gerek yok dedi. Şuan bebeğim 27 günlük ve bana göz içleri sarı yüzü cok sarı geliyor hergün sanki artıyor mu ben mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum, emmesi kg alımı gaita idrar cıkısı normal, merak ettiğim bu vakitten sonra da sarılığın tekrardan yükselme ihitmali var mı, yoksa bana mı cok taktığım için cocuk sararıyor geliyordur, gerçekten hergün cocuk sarı geliyor, bu arada anne sütü ile besleniyor, yanıtlarsanız cok sevinirim
Merve K. .

Merve K. ..

7 Temmuz 2025 13:57
Uzamış anne sütü sarılığı muhtemelen yaşadığınız. Benim bebeğimde de vardı. Şu an 2 aylık hâlâ gözünün içindeki sarılık geçmedi. Doktorumuz sorun olmadığını 3. Aya kadar devam edebileceğini söyledi
H

Hatice Ö. S.

7 Temmuz 2025 14:11
Teşekkür ederim, peki bilirubin değerini ölçtürmeye devam ediyor musunuz
H

Hadra Ö.

7 Temmuz 2025 19:28
Hemen hemen aynı süreci yaşamışız Hatice hanım , benim doktorum da uzamış sarılık dedi ve en son 5.7 de bıraktığımız değer başka bir hastanede tahlil yaptırmamızla 18 olduğunu gördük ve 1 hafta hastanede yatış yapıldı bu sürede de foyoterapi ve her gün kan değerlerine bakıldı sarılık sıfırlanınca çıkış verildi. Bu süre içerisinde mama takviye verildi. Size de tavsiyem bi değerlerine baktırmanız yönünde olur. Çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir