Sarılık Hakkında
64 görüntüleme
T
Tuğçe Ü.
10 Nisan 2026 16:59
23 günlük bebeğimin gözlerinde yüzünde sarılık var. 5 günlükken 20,5 çıkmıştı. Fototerapi aldık 1 gün ve 8 e düştü değer. Sonrasında kontrole gittik tekrar değer ölçülmedi iyi düşmüş denilerek. Riskli günler ilk 15 gün denildi. Ama sarılık hala devam ediyor ne zaman geçer bir risk var mıdır endişeliyim.
H
Hatice K.
10 Nisan 2026 17:24
Endişelenecek bir şey yok düşmüş değer düşen değerde bşr daha çıkmaz kolay kolay demişti riski atlattınız bol bol besle emziriyorsan emzir benim bebeğimde 2 aylıktı 3 ayım içinde bile gözünde sarılık vardı yavaştan gitti endişelenme zamanla geçecek
G
Gülüş ..
10 Nisan 2026 19:08
Bizim uzamış sarılıktı 2 ay 22 günlük bebeğim daha yeni yeni rengi açıldı bebeğimin sanki bizim tsh ,idrar vs bakıldı sorun yoktu anne sütü sarılığı denildi
T
Tuğçe Ü.
13 Nisan 2026 10:06
Bizimde birinci ayında bakılacak değerlere sanırım. Bir gün çok sarı bir gün açılıyor gibi çok anlayamıyorum. Çok fazla üzüyor bu durum beni .
G
Gülüş ..
13 Nisan 2026 10:43
Bizimde birinci ayında bakılacak değerlere sanırım. Bir gün çok sarı bir gün açılıyor gibi çok anlayamıyorum. Çok fazla üzüyor bu durum beni .
H
Hatice K.
14 Nisan 2026 09:39
T
Tuğçe Ü.
14 Nisan 2026 15:02
Çok teşekkür ederim inşallah geçer gider. Rabbim evlatlarımızı korusun