Sarılık Hakkında

64 görüntüleme
T

Tuğçe Ü.

10 Nisan 2026 16:59
23 günlük bebeğimin gözlerinde yüzünde sarılık var. 5 günlükken 20,5 çıkmıştı. Fototerapi aldık 1 gün ve 8 e düştü değer. Sonrasında kontrole gittik tekrar değer ölçülmedi iyi düşmüş denilerek. Riskli günler ilk 15 gün denildi. Ama sarılık hala devam ediyor ne zaman geçer bir risk var mıdır endişeliyim.
H

Hatice K.

10 Nisan 2026 17:24
Endişelenecek bir şey yok düşmüş değer düşen değerde bşr daha çıkmaz kolay kolay demişti riski atlattınız bol bol besle emziriyorsan emzir benim bebeğimde 2 aylıktı 3 ayım içinde bile gözünde sarılık vardı yavaştan gitti endişelenme zamanla geçecek
G

Gülüş ..

10 Nisan 2026 19:08
Bizim uzamış sarılıktı 2 ay 22 günlük bebeğim daha yeni yeni rengi açıldı bebeğimin sanki bizim tsh ,idrar vs bakıldı sorun yoktu anne sütü sarılığı denildi
T

Tuğçe Ü.

13 Nisan 2026 10:06
Bizimde birinci ayında bakılacak değerlere sanırım. Bir gün çok sarı bir gün açılıyor gibi çok anlayamıyorum. Çok fazla üzüyor bu durum beni .
G

Gülüş ..

13 Nisan 2026 10:43

Tuğçe Ü

Bizimde birinci ayında bakılacak değerlere sanırım. Bir gün çok sarı bir gün açılıyor gibi çok anlayamıyorum. Çok fazla üzüyor bu durum beni .

Hiç üzüme 3 aya kadar geçmiş olur
H

Hatice K.

14 Nisan 2026 09:39

Tuğçe Ü

Üzülme gerçekten bende çok üzülmüştüm gözünün içi sarı sarı diye vücudu bile sapsarıydı 3 Aysan sonra nasıl güzel geçti hemde aniden hiç anlamadım bile
T

Tuğçe Ü.

14 Nisan 2026 15:02
Çok teşekkür ederim inşallah geçer gider. Rabbim evlatlarımızı korusun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir