Sarılık
109 görüntüleme
D
Dilan M.
28 Kasım 2025 00:16
Bebeğim 1 aylık, sezeryan ile doğdu 3130 gr. Bilrubin değeri 7 idi hastaneden çıktığımızda. Daha sonra 4. Ve 15. Günde rutin kontrole gittik sarılık değerine bakmadılar ancak gözle muayene de sorun olmadığı söylendi. 1. Ayda tekrar kontrole gittik, gözlerinde sarılık hala devam ediyor. Doktor değerine baktı ve yaklaşık 9 dedi. Bu esnada kilo 4000 olmuştu. Sarılık değeri için yine sorun yok dedi ancak bebeğimin gözlerinde hala sarılık var. Bu durumu yaşayan var mı
R
Ruziye Ç.
28 Kasım 2025 02:46
Benim bebeğimde 3730 gr doğdu ve sarılık olma riski yüksek demişti. Hiç sarılık bakılmadı kontrollerde ama muayenelerde her şey normal dedi doktorumuz. Yarın tam 1 aylık olacak 4500 gr oldu. Beslemeye çok özen göstermiştim sadece. Şu an rengi normale döndü. Gözlerinde vs sarılık yok.
G
Gözde H.
28 Kasım 2025 02:53
Sarı renl geçiyor yavaş yavaş
B
Beyza N. A.
28 Kasım 2025 02:54
Gözdeki sarılık en son geçiyor

Zehra Ş. ..
28 Kasım 2025 03:59
Aynı durum benim bebeğimde oldu sarılık tedavisi olduk.ideal sınıra ulaşınca eve geldik sonraki kontrolde bile hala sarı gibiydi dr.bol bol emzirmeye devam et dedi.sarilik ayaktan başa doğru iyileşir yani en son göz beyazlar.ideal sinirdaysa korkma inşallah geçer.benimkide çok geç gözden attı.dr.bazi bebeklerin karaciğeri daha uzun sürede atar vucudundan sarılığı demişti.gecmis olsun
A
Ayşe K.
28 Kasım 2025 04:05
Doktor sorun yok dediyse korkulacak birşey yoktur endişe etme .. her bebekte illa ki oluyor ama sen bolll bolll emzirrre 🌼