Sarılık
82 görüntüleme
M
Merve D.
21 Ağustos 2025 21:47
Bebegim 25 gunluk ama birturlu gecmeyen sarılıgi var bu durumu yasayan oldumu

Ayça K. A.
Hemşire
21 Ağustos 2025 22:03
Bol bol emzirin yapabileceğiniz tek ama en güçlü savunma silahıdır
H
Havva S. D.
21 Ağustos 2025 22:05
Benim de 25 günlüktü kan ve idrar baktılar idrar kültürü kötü çıktı 8 gün kuvezde antibiyotik tedavisi aldı ve sarılığı geçti şükür
E
Eda Ç.
21 Ağustos 2025 22:11
Canım bol bol emzir aç kalmasın eğer hiç uykudan aymazsa sarılığı yükseliyor demektir sarılığı geçsin diye mama vermiştim bir de verirsin vermezsin bilemem ama hurmayı sıcak suya koyup bekleyip onun suyundan 1 damla vermiştik satılıkken 2 3 gün

Ebru
21 Ağustos 2025 22:19
Sarılık üzerine ince bir kitap yazarım galiba tam 3 buçuk ay ABO uyuşmazligi nedeniyle geçmek bilmeyen bir sarılık öykümuz var 2 ışın tedavisi bitmeyen günü birlik takiple birlikte 3 ay uğraştık normal sarılık nedir bilmem ama kan uyuşmazlığı sarılığı çok beter asla beslenmeyle alakası yok tamamen zamanla kayboluyor hiç korma annesi herhangi bir uyuşmazlık yoksa beslenmesine dikkat et mama ver bol bol uydir emzir 🌸

Ayça K. A.
Hemşire
21 Ağustos 2025 22:28
Bebeğiniz sadece emiyorsa mama vermeyin. Anne sütünden başka hiç bir şey asla asla vermeyin. Sadece emzirin fizyolojik sarılıktan bahsediyorsak tabii
M
Merve D.
22 Ağustos 2025 05:35
3 saate bir emziriyorum
M
Merve D.
22 Ağustos 2025 05:47
3 saate bir en gec emziriyorum sabahlari daha hareketli oluyor ama aralikli saat basi emersede kusuyor genelde
B
Buse D.
22 Ağustos 2025 08:30
Evet bizimde başımıza geldi hatta 3 aya yakın sürdü ABO uyuşmazlığından dolayıydı
A
Aycan
22 Ağustos 2025 08:40
Benim beneğim de 27 günlük hala sarılık var bilüribin değeri 11.5 diğer değerlerde sorun yok kafa ve karın usg istendi sorun çıkmadı karaciğerde falan tsh değerleri de normal emziriyorum 2 saatte bir ama yapamadığım bişeyler var diye düşünüyorum ileri düzey bi hastaneye gidin falan dediler moralim bozuldu madem öyle hiç fototerspi falan görmedi görmesi gerekmez miydi belki bu kadar uzamazdı onada 15 üstünü alıyorlarmış öyle dediler

Fatime K. ..
25 Ağustos 2025 06:02
Benim bebeğim de 2 aylık oldu sarılıktı .daha yeni geçti sarılığı . Hiç geçmecek sandım . Bol bol emzirirdikçe geçiyor . Korkmayın .