Sarılaşan İdrar Normal mi ?

110 görüntüleme
Ç

Çilem Ö.

3 Ağustos 2025 12:10
Merhaba bebeğim 31 günlük çişli bez sayısı iyi ama son iki gündür idrarı renksizken sarıya dönmeye başladı. Bir de ishali var. İshalden bağımsız bu çiş rengi bir sorun mu ? Sarı idrar normal mi?
G

Gülsüm D.

3 Ağustos 2025 12:20
Doktorunuzla görüşseniz daha iyi olur ben doktoruma sordum hatta bezinin rengini çekip attım havaların sıcak olması etkiliyo dedi beslenmesini arttırabilirsiniz sıcak habalar plduğu için bebekler terleyerek sıvılarını atıyor dedi ateş sorunu yoksa sıkıntı edeceğiniz bi sorun olmaz dedi ama ishal konusunda bişey diyemem
H

Hanife G.

3 Ağustos 2025 13:17
İdrar tahlili yaptırın isterseniz. İdrar yapımı yeterliyse gün içinde tahlil bakıyolar genelde
E

Elif E.

5 Ağustos 2025 18:27
2,5 aylık bebeğim aşırı terlemesi var idrar rengi önce koyulaştı sonra ürat kristalleri görüldü ishal de kan idrar gaita bakıldı bir sorun çıkmadı çok terliyorsa galiba o yüzden
Ç

Çilem Ö.

5 Ağustos 2025 18:28
Çok çok terliyor evin için 30 derece ensesi hep yamyaş oluyor sıcaklardan mı
B

Bengü Ç.

9 Ağustos 2025 19:21
Ben su veriyorum 3aylık.doktorda istediği kadar içebilir dedi.havalar çok sıcak su içirin.çişi sarıydı bu arada,onu söyledim içir bişey olmaz dedi.bişeyde olmuyo bayağı içiyo.eskiler hep su verirmiş,yeni çıktı bu su vermeme işi.beslendikten sonra su içirin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir