Sarı Çiş

109 görüntüleme
B

Begüm O. ..

25 Temmuz 2025 14:04
Merhaba, bebeğim 3. Ayını doldurdu. Yaklaşık bir haftadır çişinde keskin bir koku duyuyorum. Çişli bezleri günde en az 5/6 kez oluyor. Sağarak anne sütü vermeye çalışıyorum fakat mama daha ağırlıklı. Bebekte bir huzursuzluk mevcut değil. Sıcaklardan olabilir mi? Endişelenmeli miyim?
Nazife .

Nazife ..

25 Temmuz 2025 14:15
6 aylığız aynı durumu yaşıyoruz koyu renkli çiş ve kokulu bez sayısı da normal yaşayıp bilgi alan varsa bende öğrenmek isterim 🙏🏻
Z

Zeynep A. T.

25 Temmuz 2025 14:33
3 aylık bebek için doğru olur mu bilmiyorum ama 6 aylık bir bebek için su takviyesi gerekiyor
F

Fatma B.

25 Temmuz 2025 14:36
Benim bebeğim 4 aylık dün götürdüm doktor normal dedi terleyerek çok sıvı kaybediyorlar o yüzde sık sık emzir dedi
A

Aydan Y.

27 Temmuz 2025 18:29
Benim bebeğim 3 ay 17 günlük. Günlerdir sık sık emzirmeme rağmen çişli bez sayımız 1-2 idi ve ürat kristalleri görüyordum bezinde. Annem ve babamın ısrarıyla günlük 40 cc su verdim ve bugün hem bez sayımız normale döndü hemde ürat kristallerini görmedim. Fen bilgisi öğretmeniyim ve şunu hepimiz kabul edelim küresel iklim değişikliği yaşıyoruz sıcaklıklar normal değil ve enzimlerin çalışması için vücuda su gerekli. Belki bilimsel bir dayanağım yok ama kocaman bir deneyime sahip annem ve annelik içgüdüm var.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir