Sanırım Sütüm Yetmiyor

185 görüntüleme
A

Aslı

18 Mart 2026 04:38
6 aylık 1 haftadır gece sürekli uyanıyor. Akşam uyurken ağlıyor. Uyutup koyuyorum yarım saatte tekrar uyanıyor. Kg alımı iyiydi ama artık mama desteklemek istiyorum. Sol mememi pek kabul etmiyor zaten zorla emziriyorum. Önerdiğiniz bir mama var mı? Birde 1 numara mama mı 2 numara mama mı vermeliyim
B

Büşbüş

18 Mart 2026 07:28
kilo alımı iyiyse sütünüz yetiyordur ağlayarak uyanıyorsa diş sancısı olabilir. Mama ile destek diyorsanız 2 numara alın
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 07:34
Benim oğlumda 6 aylık oldu aynı şekilde gece uykusuna geçmekte zorlandı. Mama verdim ve kesintisiz uyumaya başladı. 6ay ve üstü için 2 numara kullanmanız gerek
A

Aslı

18 Mart 2026 07:50
Özlem Sabuncu
Benim oğlumda 6 aylık oldu aynı şekilde gece uykusuna geçmekte zorlandı. Mama verdim ve kesintisiz uyumaya başladı. 6ay ve üstü için 2 numara kullanmanız gerek
Darısı başıma ya günde kaç defa ve kaç ml veriyorsunuz
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 08:12
Ben çalışıyorum aynı zamanda iş yerinde süt sağıyorum. Normalde kaç ml süt içiyorsa o kadar mama verin. Mesela 180ml süt içiyor 2-3 saate bir 180ml mama yapıyoruz 3 4 saat tok tutuyor kendisini. Ben sabah 180 gece uyumadan 180 veriyorum siz kendi bebeğinize göre ayarlayabilirsiniz yinede
A

Aslı

18 Mart 2026 08:13
Özlem Sabuncu
Ben çalışıyorum aynı zamanda iş yerinde süt sağıyorum. Normalde kaç ml süt içiyorsa o kadar mama verin. Mesela 180ml süt içiyor 2-3 saate bir 180ml mama yapıyoruz 3 4 saat tok tutuyor kendisini. Ben sabah 180 gece uyumadan 180 veriyorum siz kendi bebeğinize göre ayarlayabilirsiniz yinede
Teşekkür ederim bende emzirme ve mama ilerleyeceğim gece yatmadan versem mama sadece aç kalır mı bilmiyorum
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 08:14
Gün içinde aç kaldığını hissediyor musunuz
A

Aslı

18 Mart 2026 08:16
Özlem Sabuncu
Gün içinde aç kaldığını hissediyor musunuz
Hayır gündüz uykularında hiçbir problem yok neşesi yerinde ek gıda tadımlarına başladık hiç istekli değil ağlıyor hep o vakit. Ama akşam 8 den sonra canım çıkıyor uyumuyor uyusa bile yarım saatte bir kalkıp ağlıyor akşamları aç olduğunu düşünüyorum gece de aynı şekilde yarım saat 1 saatte bir emiyor
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 08:51
Aslı
Hayır gündüz uykularında hiçbir problem yok neşesi yerinde ek gıda tadımlarına başladık hiç istekli değil ağlıyor hep o vakit. Ama akşam 8 den sonra canım çıkıyor uyumuyor uyusa bile yarım saatte bir kalkıp ağlıyor akşamları aç olduğunu düşünüyorum gece de aynı şekilde yarım saat 1 saatte bir emiyor
O zaman gündüz vermeyin bence madem bi sorun yok. Yorgunluktan akşama doğru sütünüz çekiliyor azalıyor olabilir doktor söylemişti bana.
A

Aslı

18 Mart 2026 09:45
Özlem Sabuncu
O zaman gündüz vermeyin bence madem bi sorun yok. Yorgunluktan akşama doğru sütünüz çekiliyor azalıyor olabilir doktor söylemişti bana.
Teşekkür ederim 🙏🏻
T

Tuğba N. ..

22 Mart 2026 16:31
Özlem Sabuncu
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum geceleri mama vermek istiyorum ama şimdiye kadar biberon hiç kullanmadık sadece memeden emdi mamayı kaç ml vermeliyim başlangıçta nasıl ayarlayabilirim
Özlem S.

Özlem S.

22 Mart 2026 16:33
Tuğba Nur
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum geceleri mama vermek istiyorum ama şimdiye kadar biberon hiç kullanmadık sadece memeden emdi mamayı kaç ml vermeliyim başlangıçta nasıl ayarlayabilirim
Önce gün içinde biberon verip kabul edecek mi diye bakın. Eğer imkanınız varsa biberona alışana kadar biberonu başka biri versin. Bir öğün gibi düşünün mesela 180ml içiyorsa bir öğünde akşam uyumadanda 180ml yapın. Bizimki 6 aylık 180ml yapıyorum gece uyumadan. Ama 6 aylık 90 içende var 230 içende var bebekten bebeğe değişiyor. 180ml suya 6 ölçek mama oluyor genelde ama mama kutusu üzerinde yazıyor zaten onu dikkate alın yinede
T

Tuğba N. ..

22 Mart 2026 16:46
Özlem Sabuncu
Önce gün içinde biberon verip kabul edecek mi diye bakın. Eğer imkanınız varsa biberona alışana kadar biberonu başka biri versin. Bir öğün gibi düşünün mesela 180ml içiyorsa bir öğünde akşam uyumadanda 180ml yapın. Bizimki 6 aylık 180ml yapıyorum gece uyumadan. Ama 6 aylık 90 içende var 230 içende var bebekten bebeğe değişiyor. 180ml suya 6 ölçek mama oluyor genelde ama mama kutusu üzerinde yazıyor zaten onu dikkate alın yinede
Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir