Sanırım Hamileyim

535 görüntüleme
T

Tuğba

23 Eylül 2025 11:08
8 aylık bebeğim var gecikmem oldu ve test yaptım çift çizgi sanırım hamileyim sürpriz oldu ne yapıcağımı nasıl düşüneceğimi bilemiyorum sanırım korkuyorum
E

Emine G. ..

23 Eylül 2025 11:47
Sezeryan Doğum mu yaptınız bende düşünüyorum 2. Çocuk
T

Tuğba

23 Eylül 2025 12:03
Yok normal
G

Gül K.

5 Ekim 2025 23:23
Bende 10 aylık bebeğim var ve şuan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala çok endişeliyim nasıl geçecek olcak hiç bilemiyorum ki mide bulantılarımda başladı bebeğimin bakımında zorlanıyorum çok üzülüyorum
Özge C.

Özge C.

6 Ekim 2025 23:32
Ay tek değilmişim inanamıyorum ya 6 aylık kızım var sezaryenle doğum yaptım bende test yaptım pozitif çıktı
Betül �.

Betül ..

11 Ekim 2025 22:20
İlk çocuğum olduğunda da korkmuştum şimdi regl gecikmesi,mide bulantısı baş dönmesi olunca akla ilk gelen acaba mı oluyor ve korku filmi gibi oluyor herşey. O yüzden ilişkinin en başından korunmak önemli.Onun dışında doğum kontrol hapı 😅 Gerisini Allah’a bırakın
A

Ayşegül Y. ..

30 Mayıs 2026 00:15
16 aylık bebeğim var hala beni emiyor tekrardan hamile olduğumu öğrendim sezaryen olmuştum ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm emzirmeye devam etmelimiyim ek gıda pek yemiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir