Şampuan Köpüğü Yemek

249 görüntüleme
G

Gülizar K. ..

Premium Üye
19 Nisan 2026 12:09
9 aylık kızım her banyo etmesinde köpükleri yiyor. Dikkat etmeme rağmen yakalayıp yiyor. Endişe etmeli miyim. Yada tavsiye var mi
D

D ..

19 Nisan 2026 12:55
Hızlıca eline köpükleyip duruluyorum
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 14:01
Benim oğlum da sürekli yapıyor endişeleniyorum hep ama bugüne kadar bi sey olmadi şükür
G

Gülizar K. ..

Premium Üye
19 Nisan 2026 14:21
D 🌸
Hızlıca eline köpükleyip duruluyorum
Çare olmuyor 
G

Gülizar K. ..

Premium Üye
19 Nisan 2026 14:22
Rumeysa Keşan
Benim oğlum da sürekli yapıyor endişeleniyorum hep ama bugüne kadar bi sey olmadi şükür
Tek sanıyordum bizi  keşif desem sürekli keşif mi olur 珞藍
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 14:27
Küvetten avucuna alıp içiyor tek köpük de değil bizim 
G

Gülizar K. ..

Premium Üye
20 Nisan 2026 12:37
Rumeysa Keşan
Küvetten avucuna alıp içiyor tek köpük de değil bizim 
Ahahahahahahahahaa 藍 gerçekten de öyle
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
23 Nisan 2026 09:42
Bebeklerin Şampuan Köpüğü Yemesi: Endişe Edilmeli mi?

9 aylık kızınızın banyo esnasında şampuan köpüklerini yemesi konusunda endişe duyuyorsunuz. Bu tür bir davranışın nedenleri ve sonuçları hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.

Nedenleri:

Bebekler, özellikle 9 aylıkken, çevrelerini keşfetmeye ve ağız yoluyla deneyimlemeye başlarlar.
Şampuan köpükleri, yumuşak ve köpüklü yapıları nedeniyle bebekleri cezbedebilir.

Endişe Edilmeli mi?

Şampuan köpükleri genellikle toksik değildir, ancak büyük miktarlarda yutmamak önemlidir.
Bazı şampuanlar, kimyasal içerikleri nedeniyle zararlı olabilir.

Tavsiyeler:

1. Bebek Dostu Şampuan Seçin: Kimyasal içermeyen, bebek dostu şampuanlar tercih edin.
2. Banyo Sırasında Dikkat: Banyo sırasında bebeğinizin şampuanı yalamamasına dikkat edin.
3. Alternatif Oyunlar: Banyo esnasında bebeğinizle oynayarak dikkatini şampuan köpüklerinden uzaklaştırabilirsiniz.
4. Köpükleri Uzak Tutun: Şampuan köpüklerini bebeğinizin erişemeyeceği bir konumda tutun.

Bebeklerin keşfetme ve öğrenme süreci doğal bir davranıştır. Dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 9 Aylık Beslenme
2. Atopik Dermatit Alerji Döküntü
3. Kesinlikle Yediremiyorum Yardım Edin
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir