Salyaa
84 görüntüleme
C
Cansu ..
22 Şubat 2026 00:00
Bebeğim şu an 3 aylık 1 ayından beri eller ağızda salya falan aşırı var zaten diş diye düşündüm ama ellerini keşfediyor galiba şu 1 haftadır aşırı arttı eller ağızda ve salya hep

Ebru K. ..
22 Şubat 2026 00:14
Malaesef diş ilk zamnlarda aaaa ne güzel dişi olaçak vs gibi yapıyordum korkutmak asla istemiyorum gerçeten üzgünüm ama çok zor dönemler bu diş olayı şu 1 haftadır apatmıyorum hani 1 saatlik uykuyla hata 30 dk uykuyla ayakda durmaya çalıyorum
C
Cansu ..
22 Şubat 2026 00:32
Malaesef diş ilk zamnlarda aaaa ne güzel dişi olaçak vs gibi yapıyordum korkutmak asla istemiyorum gerçeten üzgünüm ama çok zor dönemler bu diş olayı şu 1 haftadır apatmıyorum hani 1 saatlik uykuyla hata 30 dk uykuyla ayakda durmaya çalıyorum

Ebru K. ..
22 Şubat 2026 00:36
Diş için erken diyorlar bakıyorum ama hiç gözükmüyor da ama aşırı salya var eller hep ağızda zaten doymuyor mu ki diyen de var
C
Cansu ..
22 Şubat 2026 00:58
Zt 3 ayda çıkmaz ama yavaş yavaş diş etleri kaparır sişer sonra çıkmaya paşlar 4 aylık dı başladı 7 aylık oldu 2 dişim var yukarı dişleri çıkmaya başlıyor şimdide <strong>ha bu arada piskolejik çevre baskısını da kulak ardı etmeni tavsiye ediyorum çocuk aç diyen şahıslara</strong>
G
Gamze M.
22 Şubat 2026 03:30
Benim kızım da 3 aylıkken ellerini keşfetmeye yani sürekli ağzına sokmaya başladı ben de acaba diş mi demiştim ama 5 aylık oldu hala çıkmadı ama alt tarafta hareketlilik başlamış demişti doktorumuz 3. 4. Ayda. Kesinlikle çevredekileri duymayın bırakın çocuğunuz keşfetsin hatta benimki ciddi ciddi baş parmak emmeye başlamıştı o kadar iştahlı emiyordu ki ya bırakmazsa diye de çekiniyorduk onu da bıraktı. Size tavsiyem ellerini parmak aralarını sürekli kontrol edin tüy saç vs olmasın ıslak olduğunda daha kolay yapışıyorlar. Kesinlikle engellemeye çalışmayın tırnaklarına dikkat edin yüzünü gözünü çok çiziyorlar çünkü. Büyükler bir şey dediğinde şu an elleriyle keşfediyor her şeyi ağzıyla tanımaya çalışıyor ye kızım ye ellerini falan diyordum hatta yetmezse bizimkileri verelim diye dalga geçiyorum haz alıyorsa bırakın sonra her şeyi ağzına atacak zaten :) ha bu arada bazen kendilerini rahatlatmak için de yapabiliyorlarmış uykuya geçerken cok cok baş parmağını emiyordu mesela