Salya + Emzik

77 görüntüleme
Z

Zehra A.

21 Aralık 2025 18:51
Bebeğimin 18 aylık olmasına günler kaldı. Halen emzik emiyor ama son birkaç gündür aşırı derecede salya problemimiz var durduk yere çok fazla salya akıyor anlam veremedim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Bir de emziği nasıl bıraktırabilirim önerisi olan?
C

Cennet C.

21 Aralık 2025 19:17
Ben bir gün yatılı misafirliğe gittiğimde emziği evde unutmuştum ve o gece biraz zor uyudu. Sonra kendi kendime “bir gece bu eziyeti çektiysem bir gece daha çekerim” dedim ve o günden sonra vermedim. Ama ikinci gün bile zorlamadı beni. 15 aylıktı bıraktığında.
C

Cennet C.

21 Aralık 2025 19:18
Normalde gündüzleri emzik almıyordu sadece uyku desteği olarak veriyordum. O sıralar gibdüz de istemeye başlamıştı ve daha çok bağlanmasını istemediğim için (diş yapısını bozmasından korkuyordum) bıraktırmaya karar verdim.
Z

Zehra A.

21 Aralık 2025 19:20
Sadece uyurken değil sürekli ağzında artık çok sıkıldım şu emzikten ya 10-15 tsne emzik var evde birini saklasam diğerini buluyor. Kelime sayısı 18-20 kelime arası konuşmasına herhangi bi sorun yaratmıyor ama peltek maalesef söylediği çok anlaşılmıyor.. geçen misafirlikte bizim de emziğimiz kayboldı sorun yaratmadı uyudu ama eve geldiğimizde meme meme diye ortalığı inletti sadece dışarıda emmiyor evin içinde hep emzik..
C

Cennet C.

21 Aralık 2025 19:23
Bir iki gün zorlanırsınız ama emin olun değecek ve gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor olmayacak 💐
Z

Zehra A.

21 Aralık 2025 20:52
Deneyeceğim çok teşekkür ederim💓

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir