Sallayarak Uyutma
232 görüntüleme
B
Büşra ..
21 Nisan 2026 03:06
Bebeğim 6 ay 24 günlük sepet beşikte sallayarak uyuttum hep şimdi de beşiğe sığmadığı için anne yanı park yatağa geçtim ama ikisinin sallanma şekli farklı gündüz asla uyumuyor içinde,ağlıyor ben de bu olayı vesile olarak görüp sallamadan uyutmak istiyorum artık bunu nasıl yapabilirim keşke en başında sallamasaydım çok pişmanım.Aynı durumu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa çok sevinirim .
E
Elif E.
21 Nisan 2026 08:38
Benim kızımda ilk 3 ay ayakta ya da beşikte sallandı özelliktede ayakta. Sonrasında park yatağa geçtik çünkü artık bende sallamak istemiyordum. Sadece uykusu geldiğinde park yatağına aldım. Çocuk artık kodluyor uykum geldiğinde bu yatağa geçiyorum diye . pış pış sesi açtım o uyuyana kadar o ses çaldı. Ben ilk önce uykuya geçmesi için bekliyordum yanında ama bebeğim beni görünce almamı istiyordu o yüzden pış pış sesi açıp odasından çıktım. İlk zamanlar biraz ağladı sonra birkaç güne o da alıştı. Sizde deneyin pış pış sesi açıp kendinizde pış pışlayabilirsiniz ten teması sever belki. Ya da benim yaptığım gibi sesi açıp odasından çıkabilirsiniz. Ama sesin biraz orta düzeyde açık olması lazım. Düşük ses çok işe yaramıyor.
B
Büşra ..
21 Nisan 2026 11:20
Anladım teşekkür ederim deneyeceğim bi yere çıkınca da perişan oluyorum gerçekten inşallah bende de işe yarar
S
Sinem S.
22 Nisan 2026 01:05
Benim bebeğim de 13 aylık olana kadar o beşikte uyudu nereye gitsem yanımda gezdirdim şuan 16 aylık hala onda uyuyor ben de çok pişman olmuştum ayağıma koyduğum an çığlık atıp kalkmak istiyordu 2 aydır gittiğim yere taşımayı bıraktım onun yanımızda olmadığını bildiği için uyumaya başladı .Artık sığmasada evde hala beşikte uyuyor sonra yatağına alıyorum yani gözü onu görmezse 2 güne alışıyor ben beşik rahat olduğu için kullanıyorum hala
B
Büşra ..
22 Nisan 2026 01:12
Sanırım normal yatağa alışana kadar bizde de böyle olacak Allah nasip ederse ikinci çocuk düşünürsem asla sallamayacağım üç büyük pişmanlığım var sallamak ,emzik vermemek ,biberon vermemek.Bu hatalara düşmeyeceğim inşallah 🥺
Yükleniyor...