Sallanarak Uyuması İçin Hangi Ekipman Gerekli?
121 görüntüleme
S
Sibel E. ..
11 Şubat 2026 00:55
Merhaba anneler,
10 gün sonra işe başlayacağım için 3/4 gündür bakıcı ile denemeler yapıyoruz.
Yalnız sorun şu ki bebeğimi omuzda poposuna pış pış yaparak uyutuyorum.
Ama asla bakıcisinda bunu deneyimlemek istemiyor.
Bazen annem ana kucağında eli ile sallayarak uykuya geçiyor. (Bu ana kucağı annemde duruyor ve oraya gidince şimdilik çok işimiz görüyor )
Bakıcı zorlanmasın diye bir ana kucağı da kendi evime alsam bir ay sonra yaşına girecek ana kucağına sığmayacak .
Nasıl bir sallanan ekipman önerirsiniz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
10 gün sonra işe başlayacağım için 3/4 gündür bakıcı ile denemeler yapıyoruz.
Yalnız sorun şu ki bebeğimi omuzda poposuna pış pış yaparak uyutuyorum.
Ama asla bakıcisinda bunu deneyimlemek istemiyor.
Bazen annem ana kucağında eli ile sallayarak uykuya geçiyor. (Bu ana kucağı annemde duruyor ve oraya gidince şimdilik çok işimiz görüyor )
Bakıcı zorlanmasın diye bir ana kucağı da kendi evime alsam bir ay sonra yaşına girecek ana kucağına sığmayacak .
Nasıl bir sallanan ekipman önerirsiniz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Y
Yeşim
11 Şubat 2026 01:11
Merhaba park yatak var bizde ve altına bir ek aparat ile sallanabiliyor. Belki işinize yarar elele baby bizimkinin markası.
K
Kevser B. A. ..
11 Şubat 2026 01:56
Bakicinin ten kokusunu istemiyor olabilir sizi bildiği için yabancılıyordur bu arada bunlara gerek yok on gün içinde bir rutin oluşturun uykuya gitmeden yarım saat önce kitap okuma son on dakika alt değişimi vs bu size hangisi olursa sırayla her gün aynı olacak şekilde çocuk burda rutini gördükçe diyecek ki ben uykuya gidiyorum. Güven ortamı da oluşmuş olacak bu sayede. Sallama ile şimdiden vazgeçin ilerde baş edemezsiniz

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:36
Oğlum 10 aylık sallanarak uyuma bizde de var yardımcımı müthiş reddediyor. Baby björn bliss serisi 2 yaşa kadar çok rahat kullanılıyor ki oğlum tombiş bir bebek, bütçenizi aşmazsa şiddetle tavsiye ediyorum
E
Esra ..
11 Şubat 2026 03:50
Gündüzleri uyuması için hamak aldık bizde de bakıcı var o tarz bir şeyle idare edebilirsiniz
S
Sibel E. ..
11 Şubat 2026 21:35
Merhaba park yatak var bizde ve altına bir ek aparat ile sallanabiliyor. Belki işinize yarar elele baby bizimkinin markası.
S
Sibel E. ..
11 Şubat 2026 21:36
Gündüzleri uyuması için hamak aldık bizde de bakıcı var o tarz bir şeyle idare edebilirsiniz
S
Sibel E. ..
11 Şubat 2026 21:39
Oğlum 10 aylık sallanarak uyuma bizde de var yardımcımı müthiş reddediyor. Baby björn bliss serisi 2 yaşa kadar çok rahat kullanılıyor ki oğlum tombiş bir bebek, bütçenizi aşmazsa şiddetle tavsiye ediyorum