Salgınn
189 görüntüleme

Gözde Y.
24 Temmuz 2026 20:41
Kızım 20 Aylık aşırı derece de bulantı ishal ve yüksek ateş var doktora götürdük dışkı tahlili yaptılar fakat değerler normal evde organik ne yapabilirim ishalini ve bulantısını düzenlemek için

Ebru G. ..
24 Temmuz 2026 21:08
Nane kaynatıp bir iki kaşık icirin kusmasini hemen keser
N
Nesli U.
24 Temmuz 2026 22:00
Muz ve patates ishal için çok iyi. Ayrı zamanlarda biraz ondan biraz pastates haşlayıp verin
C
Cerennn
24 Temmuz 2026 23:53
Pirinç lapası çok iyi gelır içindeki nişasta ishali önler. Muz haşlanmış patates çok iyi gelır. Probiyotik çok iyi olur. Ve yoğurt çok iyi gelır

Göktenur B.
25 Temmuz 2026 00:36
İshal için en iyisi probiyotik kullanmak birde bol sıvı tüketimi ihmal etmeyin aşırı sıvı kaybı yaşıyorlar çünkü benim oğluma nane iyi gelmiyor daha çok kusturuyor onun yerine ben ekmek vermiştim midesini bastırması için bizde iki yaşında aynı durumu yaşamıştık
S
Sema
25 Temmuz 2026 00:43
İshal de var ise probiyotik kullanımıyla birlikte çinko şuruplar var ondan veririseniz iyi gelir. Yoğurt vs kefir tarzı şeyleri tüketmesi lazım bulantı için şurup var eczaneye sorun yarın size verecektir m ile başlıyor marka vermek istemiyorum. Su bol bol içirin sıvı kaybediyor ishalken vücut şuan çok salgın var geçmiş olsun
Yükleniyor...