Salça
119 görüntüleme
G
Gamze I. T.
27 Kasım 2025 17:35
Merhaba
10aylık oğlum var yemekler konusunda tıkandım artık bezelye nohut sakçalı ymeek yapmak istiyorum hangi salçayı kullanmalıyım
10aylık oğlum var yemekler konusunda tıkandım artık bezelye nohut sakçalı ymeek yapmak istiyorum hangi salçayı kullanmalıyım
G
Gamze I. T.
27 Kasım 2025 17:35
1yaşına akdar domates yasak dedi dokor.domates salçası kullanamaz mıyım yani
M
Melike M.
27 Kasım 2025 17:38
2 gün önce doktora gittik.Doktorumuz artık bizimle birlikte yemek yiyebileceğine sadece yemeklere tuz atmadan bebege ayırın sonra siz kendinize atın demişti.Salça konusunda özellikle uyarmadı beni.Çokta kasmaya gerek yok bence biz bu şekilde dikkat edilerek büyümedik sonuçta
R
Rabia G.
27 Kasım 2025 18:03
Bizde şu an 11 aylığız 2 aydır evde ne pişerse tuzsuz ona veriyorum doktorumuzda öyle söyledi bebeğe ayrı yemek yapılmaz artık sofra adabı sizinle birlikte aynı yemeği yesin dedi
Y
Yagmur
29 Kasım 2025 16:54
Merhaba normal salca mi kullaniyorsunuz? Bebek salcasi cok goruyorum da kullaniyor musunuz
G
Gamze I. T.
29 Kasım 2025 17:03
Bugün og marka
a domayes salça aldım nohut yaptım verdim
a domayes salça aldım nohut yaptım verdim
S
Songül Ş.
29 Kasım 2025 17:07
Benim kızım 9 aylık ben ev yapımı salçayı koyuyorum yemeklerine baharatta koyuyorum daha doğrusu ona ne verilirse pişiriyorum birlikte yiyoruz bakla bal tuz şeker hariçhepsnimi de veriyorum bazenhatta hiç beğenmiyorsa bir çimdik tuz ekliyorum tabağına daosman hoca yanlış hatırlamıyorsam sıfır tuz falandeğil azıcık verirsiniz demişti hocam yanlışım var mı☺️
Y
Yagmur
29 Kasım 2025 17:34
Tesekkur ederim