Sakral Gamzesi Nasıl Bişey Tehlikeli mi

61 görüntüleme
R

Rabia Ç.

6 Ağustos 2025 10:28
Oğlumun poposunun üstünde minik bir delik çukur gibi birşey farkettim başına gelen varmı endişelendim açıkçası
E

Elif S.

6 Ağustos 2025 10:30
merhabalar, sakralde gamze yanı sıra o bölgede yoğun tüylenme ve renk değişikliği var mı? biz bu durumda nöral tüp defekti araştırıyoruz genellikle (folik asit kullanmışsınızdır zaten)
tek başına sakral gamze genellikle patolojik olmuyor 🙏🙏
R

Rabia Ç.

6 Ağustos 2025 10:32
Hayır o bölgede herhangi bir renk değişikliği yok fakat sağ poposunda kahverengi bir leke oldu belki doğuştan vardı doğum lekesi ay geçtikçe mi koyulaştı bilmiyorum
E

Elif S.

6 Ağustos 2025 10:39
o bölgede başka bir şey olsa dikkatinizi çekerdi zaten, bebeğinizin bacaklarında güçsüzlük olsa da farkederdiniz. geriye idrar/gaita problemi var mı? sorusu kalıyor, bunu büyümeden anlayamayız ama bebeğinizin sakral gamzesi için safece takip yeterli olacak ve hiç bir hastalıkla ilişkisi olmayacak diye düşünüyorum 🙏 kahve leke için internetten nörofibromatozis ve cafe aut lait lekelerini bşr araştırıp takip edin 🙏 iyi günler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir