Sakral Gamze

86 görüntüleme
K

Kübra

23 Haziran 2025 11:44
Merhabalar, çocuğum 2 aylık sakral gamzesi var iki doktor önemsiz dedi bugün bir doktor ultrason çektirmemizi söyledi sonuçta; Ciltten koksikse uzanmış 4 mm boyutlarında fibrotik bant izlenmiştir diyor. Mr çekilmesi gerek mi acaba çok küçük nasıl çekilecek ondan da korkuyorum. Ama gamzede tüylenme vs yok. Hocam lütfen cevaplarsanız çok sevinirim
Zeynep U. .

Zeynep U. ..

23 Haziran 2025 12:17
Benim bebeğimde de sakra Gamze var ultrason çekildik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ultrasonla önemli mi önemsiz mi izleniyor ultrason sonucunda doktor sizinle daha rahat konuşur bilgi verir
K

Kübra

23 Haziran 2025 12:18
Doktor her ihtimali söyleyerek mr dedi ama 6aydan önce çekilmiyor sanırım. 2 aylık bebeğim henüz :(
Zeynep U. .

Zeynep U. ..

23 Haziran 2025 14:00
Benim bebeğimde 1 aylıktı ultrasonla bakıldığında bizden hiç mr istemedi bizim sakral gamzenin etrafında kıllarda vardı ama doktorumuz ayaklarını çok güzel oynattığı için korkulacak bir durum olmadığını söylemişti ama tabi hee doktorun tarzı farklı
K

Kübra

23 Haziran 2025 14:45
Ay çok sevindim sizin adınıza. Bizim de şükür hareketlerimiz çok iyi doktor niçin öyle dedi anlamadım ama kontrollü olmak onemli takipte olacağız inşallah sorunsuz atlatırız biz de ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir