Şakaklarda Ateş

187 görüntüleme
Y

Yeşim Ö.

19 Ocak 2026 18:53
Vücut ısısı normal koltuk altından ölçtüğünde ama kafası hep sıcak özellikle şakaklar 37.8 gördüğüm oluyor bu durumla alakalı bilginiz varmı 7 aylık bebek
M

Melek K.

19 Ocak 2026 22:14
İki haftadır bizimde öyle. Bende anlam veremedim keyfi yerinde ama alnı yanıyor resmen. Hastalık belirtiside yok. En doğru sonuç kulak ve koltuk altı evet ama durduk yere başınında bu kadar sıcak olması endişelendiriyor
Y

Yeşim Ö.

19 Ocak 2026 22:16
Bizimde öyle yarın en azından bi sağlık ocağına gidip oradaki doktora sorucam ona göre randevu alıp hastaneye gidicem içime dert oldu resmen
M

Mihriban K.

27 Ocak 2026 15:36
Benim oğlumda 31 aylık ve bu zamana kadar ne zaman hastalandıysa ateşi hep şakaklarında çıktı ve çok dirençli ateşi hatta alnının ortasında bakıp ateşi yok diyip eve gönderdiler bizi eve girdik çocuk elimizde havale geçirdi o yüzden o şakaklardaki ateşte önemli dikkat edin
S

Suzan K. G. ..

29 Ocak 2026 01:39
Benim oğlumda diş dönemleri çok oluyordu oyle ve malesef hastalık dönemlerinde de çok oldu . Ateşi normaldi sakaklari 38.3 falandı
G

Gülistan

6 Nisan 2026 10:26
Bizim de şuan öyle hastalık belirtisi yok şakaklarda ateş var 4 gündür böyle ve bugğn daha fazla olmaya başladı
Ö

Özlem K.

10 Nisan 2026 23:07

Gülistan

Bizim de şuan öyle hastalık belirtisi yok şakaklarda ateş var 4 gündür böyle ve bugğn daha fazla olmaya başladı

Merhaba geçmiş olsun naptınız doktora götürdünüz mü
G

Gülistan

10 Nisan 2026 23:10

Özlem Köken

Merhaba geçmiş olsun naptınız doktora götürdünüz mü

Merhaba teşekkür ederim .Evet götürdük boğaz enfeksiyonu dedi ama köpek dişi de şişmişti ben ondan olduğunu düşünüyorum ama 1 hafta sürdü işte şöyle bir şey de var oğlum enfeksiyon geçirince genellikle ateşi yüksek ve inatçı olur klasik ilaçlar yazıldı antibiyotik ama kullanmadım
Ö

Özlem K.

10 Nisan 2026 23:18

Gülistan

Merhaba teşekkür ederim .Evet götürdük boğaz enfeksiyonu dedi ama köpek dişi de şişmişti ben ondan olduğunu düşünüyorum ama 1 hafta sürdü işte şöyle bir şey de var oğlum enfeksiyon geçirince genellikle ateşi yüksek ve inatçı olur klasik ilaçlar yazıldı antibiyotik ama kullanmadım

Rica ederim tekrardan geçmiş olsun benimde kızım 3 aylık genelde kafası hep çok sıcak geliyor bana vücut sıcaklıgı normal oluyor ama hiç şakaktan ölçmedim çünkü temassız ateş ölçerim yok heo koltuk altından ölçüm yapıyordum böyle de bir başlık görünce acaba mı dedim
G

Gülistan

10 Nisan 2026 23:23

Özlem Köken

Rica ederim tekrardan geçmiş olsun benimde kızım 3 aylık genelde kafası hep çok sıcak geliyor bana vücut sıcaklıgı normal oluyor ama hiç şakaktan ölçmedim çünkü temassız ateş ölçerim yok heo koltuk altından ölçüm yapıyordum böyle de bir başlık görünce acaba mı dedim

Aslında elimizle bakınca bazen sıcak gelebiliyor dudağınızı değdiripte bakabilirsiniz bende öyle yapıyorum benim var temassız ölçerim ama yanlış gösteriyor bazen fazla ölçüyor ev sıcaksada etki edebilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir