Sağlık Ocağından Verilen Demir Damlası
143 görüntüleme
K
Kübra ..
5 Şubat 2026 11:34
Ben bu sağlık ocağından verilen demir damlasını kullanmıyorum herhangi bir sorun olur mu
B
Büşbüş
5 Şubat 2026 11:37
Olmaz çoğunluk özel kullanıyor zaten
K
Kübra ..
5 Şubat 2026 11:38
Özel olarak ne var
B
Betül ..
5 Şubat 2026 11:39
Özel olarak ne var

Fatma A. U.
5 Şubat 2026 11:47
Demir damlasını kullanın ama hiç kullanmamazlık olmaz siz bilirsiniz tabi

Betül E.
5 Şubat 2026 12:06
Ocean kullanıyoruz memnunuz
K
Kübra ..
5 Şubat 2026 12:15
Zararları var dediler de temiz içerikli olanı bilmediğim için kullanmadım bir iki gün kullandım verdikten sonra mamayla birlikte çıkarınca vermedim bende
B
Buket ..
5 Şubat 2026 12:17
Ocean sidefer kullandım ilk aylarda ama 2 haftada falan bitiyordu 1 şişe. eşimde işsiz kaldı diye sağlık ocağının verdiğini kullanmaya başladım damla hesabı değil 0,5 ml veriyorum hiçbir yan etki vs olmadı hiç kullanmamaktan iyidir
K
Kübra ..
5 Şubat 2026 12:19
4 ayı girince verdiler bende acaba hepsinde yan etkisi yapıyor mu ki dedim

Fatma A. U.
5 Şubat 2026 12:19
Zararları var dediler de temiz içerikli olanı bilmediğim için kullanmadım bir iki gün kullandım verdikten sonra mamayla birlikte çıkarınca vermedim bende
Süt ürünleri emilimi yavaşlatıyor oyüzden mamayla birlikte vermek doğru değil zaten
K
Kübra ..
6 Şubat 2026 11:32
Zaten demir damlalarını ya mamadan bir saat önce yada bir saat sonra vermeniz öneriliyor
Süt ürünleri emilimi yavaşlatıyor oyüzden mamayla birlikte vermek doğru değil zaten

Fatma A. U.
6 Şubat 2026 11:38
Bende işe gidiyorum yetiştimeye çalışıyoruz herşeyi ondan karışıyor
İşten geldiğiniz saatlere göre ayarlayın damla saatini daha kolay olur sizin için ben işe kızımla birlikte gidiyorum
Allah kolaylık versin
Ama vermeyi ihmal etmeyin
İşten geldiğiniz saatlere göre ayarlayın damla saatini daha kolay olur sizin için ben işe kızımla birlikte gidiyorum
Allah kolaylık versin

Afranur K.
6 Şubat 2026 11:40
İşte ben onu yapamadım o yüzden oldu sanırım işe gitcem diye mamadan hemen önce verdim oda cıkarttı hep
Mamadan 45-50 dk sonra verin, hemen üstüne de yeniden mama vermeyin.
Yani midesi ne tam boş olacak ne de tam dolu. Midesi rahatsızlanmış olur direk çok açken verdiğinizde de
K
Kübra ..
6 Şubat 2026 11:53
Özellikle mamadan 45-50 dk sonra verin, süt kesiği gibi kusup attı değil mi ilacı üstüne hemen mama verdikten sonra.
Yani midesi ne tam boş olacak ne de tam dolu. Midesi rahatsızlanmış olur direk çok açken verdiğinizde de
K
Kübra ..
6 Şubat 2026 11:53
Bende işe gidiyorum yetiştimeye çalışıyoruz herşeyi ondan karışıyor
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin