Sağımla Besleme
91 görüntüleme
B
Berivan ..
7 Ağustos 2025 16:06
Bebegim 4 aylik 1 aydan fazladır meme reddi var uyku hallerinde emziriyordum 1 ayda 180 gram almış üzerine akut bronşit olduk hastaneye yatırdılar iki gündür hastanedeyiz sağım yaparak bazen emzirerek süt vermeye çalışıyorum sadece sağım yaparak besleyen var mı acaba sütümde öyle azalma olur mu
H
Hatice K.
7 Ağustos 2025 16:14
Merhabalar düzenli sağımla süt artıranlar bile var sağımı aksatmazsanız inşallah azalmaz bende 3 ay sağımla besledim .Memeyi uyarmak iyi sıvı almak önemki
A
Aylin G. Ç. ..
7 Ağustos 2025 19:08
Bir ayda cok az kilo almis cok gecmis olsun, haftalik almali yaklasik olarak o gramai, doktorunuz ne oneriyor. Bebeğim sadece emzirerek 2 haftada 150 gram almisti 2 aylikken sonra hemen mama takviyesine geri donmustuk, gunde 100 ml civari mama haftada 180 200 gram almasina yetiyordu, kilo alimi azsa mutlaka mama takviyesi derim ben, en azindan bi kac ay ideal kilo alana kadar kullanilanilabilolir mama
H
Hatice K.
8 Ağustos 2025 07:12
Bence sütünüzün kalitesini artıracak şekilde beslenin benim üç ay geldi sütüm bence emzirmek ve anne sütü vermek kadar güzel bir şey yok 🥹şuan mamayla gidiyoruz ama elimden gelseydi daha çok vermek isterdim .
B
Berivan ..
8 Ağustos 2025 09:27
Ben emzirmeye cok istiyorum ama kucağıma gelir gelmez ağlıyor uyku hallerinde emziriyordum oda cok az kilo almış üzerine hasta olunca iki gündür biberonla vermeye çalışıyorum emziriyorum falan
d
derya ö.
8 Ağustos 2025 11:21
4 ay meme reddi çok yaşanıyormuş ayakta gezinerek koltukta otururken hafif hafif zıplaya bilirsiniz değişik pozisyonlar deneyin biberon da bazı bebeklerde meme reddine sebep olabilirmiş sağdınız sütü kaşıkla içirmeyi deneyin ben öyle yaptım çünkü Benimkide bir ara ağlıyordu memeye gelince sonradan geçti bu durum