Sağımda Kaç Ml Olmalı
331 görüntüleme
K
Kübra E.
18 Haziran 2026 01:44
Bebeğim 4.5 aylık 6200 gr
emzirdikten 3 saat sonra mememi sağınca tek memeden 40-50 ml geliyor bu normal mi bana daha fazla olmalıymış gibi geliyor
Eller serbest Lansinoh pompa kullanıyorum
emzirdikten 3 saat sonra mememi sağınca tek memeden 40-50 ml geliyor bu normal mi bana daha fazla olmalıymış gibi geliyor
Eller serbest Lansinoh pompa kullanıyorum

Beyza G.
18 Haziran 2026 02:12
Aslında normal gibi geldi bana, ben de aşağı yukarı o civarda sağabiliyorum sanırım ama pompadan da olabilir.
Pompanızın gücü azalmış olabilir, valfi hiç değiştirdiniz mi? Değiştirmediyseniz valf temiz ve kuruyken önden bi bakın, tam birleşiyor mu dudakları diye. O parça çok çabuk eskiyebiliyor.
Pompanızın gücü azalmış olabilir, valfi hiç değiştirdiniz mi? Değiştirmediyseniz valf temiz ve kuruyken önden bi bakın, tam birleşiyor mu dudakları diye. O parça çok çabuk eskiyebiliyor.

Begüm A.
18 Haziran 2026 07:22
Ben sadece sağımla besliyorum bir göğsümden hemen hemen o kadar geliyor birinden daha fazla.Emzirenlerde genelde pompayla daha az geliyor diye duymuştum
N
Nehar K.
18 Haziran 2026 07:57
3 saat cok uzun bir sure degil mi ? Emdikten 20 dk sonra sağıyorum ben o da fırsat bulursam. Cok cabuk acıkıyor sağmaya vakit bulamiyorum
E
Ebru
18 Haziran 2026 07:59
Kübra hanımcım çok normal bebeğin çektiği ile pompanınki bir olmuyor. Pompalarda bir müddet sonra valfi değiştirmek gerekiyor gücü azalıyor bende de Bebebao marka eller serbest var gücünden memnun değilim artık

Begüm A.
18 Haziran 2026 09:27
3 saat cok uzun bir sure degil mi ? Emdikten 20 dk sonra sağıyorum ben o da fırsat bulursam. Cok cabuk acıkıyor sağmaya vakit bulamiyorum
P
Pınar K.
19 Haziran 2026 00:00
Bende bu kadar sağabiliyorum , emzirmeden sağdığında gün içinde iki göğüs 100 -120 cc falan oluyor 3 saatte 1 .yeterli mi bebeğime emin değilim emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum nerdeyse :(

Begüm A.
19 Haziran 2026 23:57
Bende bu kadar sağabiliyorum , emzirmeden sağdığında gün içinde iki göğüs 100 -120 cc falan oluyor 3 saatte 1 .yeterli mi bebeğime emin değilim emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum nerdeyse :(
Yükleniyor...