Sağım Yaparak Besleme
95 görüntüleme
E
Esma T.
30 Temmuz 2025 00:33
Bebeğim 9 günlük meme reddi yapıyo canı isterse anne memesini tutuyo bende sütümü sağıp veriyorum bu süreçte bu durum kilo alışını yada tamamiyle ön süt ve arka sütü almasını sağlıyor mu bir memeyi yarım saat sağıp öyle veriyorum
T
Tuğçe A.
30 Temmuz 2025 01:21
Pilates topunda bebeğinizi emzirin , yada yarı uykulu iken
H
Hilal Ç.
30 Temmuz 2025 01:33
3 ay sağıp verdim asla hiçbir şekilde emmedi. Ve ilk başlarda her ikisini de 40 dk sağıyordum sonradan düşürdüm. Kilo alımı iyiydi.
B
Büşra A.
30 Temmuz 2025 04:33
Daha çok küçük. Herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa mücadele edip göğsünüzü almasını sağlarsanız ilerleyen dönemde gayet kaliteniz artar emin olun. Sağımda ön süt ve arka sütü alır bebek. Bende oğlumu öyle besliyorum

Didem T.
Uyku Danışmanı
30 Temmuz 2025 04:52
Meme reddinin sebebinin tespit edilmesş gerekli aynı zamanda sağım planı yapılmalı bilinçsiz sağım sizi de yorar bunun için dilerseniz sayfamı takip edip ön görüşme yapıp süreci değerlendirip yol alabiliriz
Samsunçocukgelişimiveuyku
Samsunçocukgelişimiveuyku
G
Gülser D.
30 Temmuz 2025 04:58
2 ay boyunca sağımla verdim ve ön sütü boşalttım sonrasında sağım kaliteli olan sütü verdim bu hem gaz sancısını azalttı hemde kilo alımını kolaylaştırdı ve önerim kolik biberonu kullanıp gazını iyice çıkartmadan yatırma hem ten temasında rahatlıyor hemde sindirimi kolay oluyor