Sağım

130 görüntüleme
B

Büşra

10 Ağustos 2026 01:03
2 aylık bebeğim var. Kilo alımı normal anne sütü ile besleniyor. Sosyal medyada sürekli sağım ile ilgili içerikler görüyorum. Mutlaka sağım yapın sütü arttırın gibi. Yapmam gerekiyor mu?
N

Neslihan ..

10 Ağustos 2026 01:19
İşe başlama gibi bir durumunuz var mı?
B

Büşra

10 Ağustos 2026 01:22
Neslihan
İşe başlama gibi bir durumunuz var mı?
Evet 4 buçuk aylık olunca başlayacağım ama yarım gün
N

Neslihan ..

10 Ağustos 2026 01:35
Büşra
Evet 4 buçuk aylık olunca başlayacağım ama yarım gün
Benimde aynı durumum var. O süreçte bakan kişinin 1 öğünde olsa besleme yapması için süt bırakmanız gerekecekse 1 ay öncesinden sağım yapmaya başlamayı öneriyorlar. Eğer bebegin her daim yanında siz olacaksanız, kilosu iyi gidiyor idrar çıkışı iyi yani süt yetiyorsa neden sagasiniz ki şimdi. Bana göre süt sagmak çok zor bi durum. Makineyi steril etmek vs o kadar yorucu ki
B

Büşra

10 Ağustos 2026 01:38
Neslihan
Benimde aynı durumum var. O süreçte bakan kişinin 1 öğünde olsa besleme yapması için süt bırakmanız gerekecekse 1 ay öncesinden sağım yapmaya başlamayı öneriyorlar. Eğer bebegin her daim yanında siz olacaksanız, kilosu iyi gidiyor idrar çıkışı iyi yani süt yetiyorsa neden sagasiniz ki şimdi. Bana göre süt sagmak çok zor bi durum. Makineyi steril etmek vs o kadar yorucu ki
Katılıyorum zorluğuna. O kadar çok içerik gördüm ki. Süt miktarları ile ilgili eksik yapıyormuşum gibi geldi. Zaten bu süreç kaygılı bir dönem. Sanki süt arttırmam gerekiyorda ben yapmıyorum
N

Neslihan ..

10 Ağustos 2026 01:39
Büşra
Katılıyorum zorluğuna. O kadar çok içerik gördüm ki. Süt miktarları ile ilgili eksik yapıyormuşum gibi geldi. Zaten bu süreç kaygılı bir dönem. Sanki süt arttırmam gerekiyorda ben yapmıyorum
Sosyal medya bu hassas zamanlarımızda bizi çok fazla etkileyip yetememe hissi veriyor biraz maalesef
B

Buse N. Y.

Premium Üye
10 Ağustos 2026 09:35
Bence simdiden sağim yapip sutunuzu arttirmayin sonra bebek memeyi boşaltamıyor memeler hep şiş rahatsiz edici oluyor. 3 3bucuk aylikken baslarsiniz işe baslayacaginiz icin
B

Büşra

10 Ağustos 2026 16:38
Buse Nur Yıldırım
Bence simdiden sağim yapip sutunuzu arttirmayin sonra bebek memeyi boşaltamıyor memeler hep şiş rahatsiz edici oluyor. 3 3bucuk aylikken baslarsiniz işe baslayacaginiz icin
Bunu da düşündüm çok süt üretimi olunca ağrı rahatsızlık çok oluyor. İşe başlamam yaklaşınca sağıma geçeyim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir